Nieuws

fujifilm businessrun
Let op! Dit artikel is al 1242 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fujifilm blijft businessrun Tilburg Ten Miles sponsoren

Fujifilm Manufacturing Europe BV blijft ook in 2016 als hoofdsponsor aan de CZ Tilburg Ten Miles verbonden. Het bedrijf tekende een nieuw contract waarmee het zich verbindt aan het grootste hardloopevenement van Midden-Brabant. Onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de Fujifilm Businessrun waar in 2015 meer dan 400 teams met meer dan 1500 lopers aan deelnamen.

Goed georganiseerd evenement

Directeur Staf Maarten Dullaert: ”Tilburg Ten Miles is een goed georganiseerd evenement dat een belangrijke bijdrage levert aan de actieve sportbeoefening in Tilburg. Het brengt Tilburg positief in beeld. Met name richting bedrijfsleven in Midden-Brabant is onze ondersteuning van het evenement van belang. Wij verbinden ons daar graag aan. Daarnaast stimuleren we ook graag onze eigen medewerkers om deze sportieve uitdaging aan te gaan.”

Henk van Doremalen, directeur van Golazo Athletics / Tilburg Ten Miles toonde zich verheugd dat Fujifilm haar contract opnieuw verlengde. ”Fujifilm is een van de toonaangevende bedrijven in Tilburg waardoor het voor ons weer mogelijk is om het evenement op hoog niveau te blijven organiseren. Fujifilm zorgt bovendien dat al onze ruim 500 medewerkers van een medewerkersshirt worden voorzien. De steun van het bedrijfsleven is voor de CZ Tilburg Ten Miles onontbeerlijk.”

Tilburg Ten Miles

Het evenement vindt plaats op zondag 4 september met voorafgaand de nieuwe BD Spoorzone Trail Run over ruim 5 kilometer op vrijdag 2 september en de Thebe Extra TTM Wandeltocht op zaterdag 2 september. Voor alle onderdelen kan nog worden ingeschreven via www.tilburgtenmiles.nl Voor de Fujifilm Businessrun kunnen bedrijven zich medio augustus aanmelden.

Reageer op dit bericht