Nieuws

Full Moon Festival
Let op! Dit artikel is al 1854 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Full Moon Festival waant Tilburg al vijf jaar in Aziatische sferen

Wat vijf jaar geleden begon als een ‘Full Moon Party’, is uitgegroeid tot een heus festival. Op zaterdag 11 juli aanstaande vindt de vijfde editie van Full Moon Festival plaats in de Muzentuin te Tilburg. Een feest met Aziatische Full Moon sferen, buckets vol drank en goede beats.

Full Moon Festival heeft een volwaardig festival weten neer te zetten tegen een studentenprijsje. Dat heeft ertoe geleid dat het concept is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festival waar ruim 1.500 bezoekers op afkomen.

De organisatie achter Full Moon Festival bestaat uit 60 jonge, studerende vrouwen die zich er van bewust zijn dat niet alle meisjes en vrouwen de kans krijgen om te studeren. Door €1,- per verkocht ticket plus de opbrengst van andere ludieke acties op het festival te doneren aan het goede doel Free a Girl draagt Full Moon Festival haar steentje bij om meer vrouwen een beter leven te geven.

Line-up

De line-up, van deephouse tot techno, bestaat uit lokaal Tilburgs talent als Audiocassette, maar ook uit gevestigde namen zoals Juan Sanchez, Prunk en Samuel Deep. Een vrouw kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken, daarom zal Sandrien de avond afsluiten.

Tickets kopen?

De kaartverkoop van Full Moon Festival is al een tijdje bezig, bestellen kan via de ticketpagina! Kijk ook voor meer informatie op de facebookpagina van Full Moon Festival.

Reageer op dit bericht