Tilburgs Miljoenenplatform opnieuw in 013

Future House Music

Op zaterdag 13 mei keert Future House Music terug naar haar roots: Tilburg. Het YouTube kanaal – mede opgericht door de Tilburgers Aart van den Dool (24) en Gino van Eijk (24) – verzamelde in de afgelopen jaren meer dan een half miljoen abonnees op YouTube en is daarmee de grootste in haar soort. Na eigen dansavonden in onder andere Zurich en Liverpool is op zaterdag 13 mei 013 weer aan de beurt.

Future House Music

Met een internationale line-up pakken de Tilburgers door waar het in januari mee begon. Toen organiseerde Future House Music voor het eerst een event in haar ‘eigen’ stad. Met onder andere Chocolate Puma en Mr. Belt & Wezol vlogen de tickets de deur uit en ging het dak van 013 eraf.

Op zaterdag 13 mei wordt die lijn doorgetrokken met een internationale line-up. Zo komt het DJ-duo (en headliner) Merk & Kremont uit Italië en Dave Winnel zelfs uit Australië. De Nederlandse eer wordt hooggehouden door Beau Collins en de Bali Bandits, die onlangs 1 miljoen Spotify-streams pakten met hun nummer ‘Kaboom’.

Future House Music On Tour start om 23:00 uur en gaat door tot 04:00 uur. Tickets zijn hier nog verkrijgbaar.