Nieuws

Survivalvakantie Het Rode Kruis
Let op! Dit artikel is al 400 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ga jij mee op survivalvakantie met het Rode Kruis?

Na het succes van vorig jaar organiseert het Rode Kruis Tilburg ook dit jaar weer een survivalvakantie. Een bijzondere reis om te testen of ook jij je grenzen kunt verleggen. Vorig jaar gingen jongeren met een lichamelijke beperking de uitdaging aan. Dit jaar kan iedereen zich voor deze sportieve reis aanmelden.

Nieuw dit jaar is dat het niet uitmaakt of je een beperking hebt. De organisatie streeft naar een mix van jongeren met én zonder beperking. In april zal er een bijeenkomst georganiseerd worden samen met enkele oud-deelnemers. Zij zullen hun ervaringen delen en hier kun je terecht voor al je vragen.

Grenzen verleggend

Nicole Akkermans is vorig jaar meegegaan als vrijwilliger. Nicole: “Je ziet echt dat grenzen verlegd worden. Wat voor jou en mij al een eenvoudige taak is, is voor iemand met een lichamelijke beperking een hele opgave.” Sommige deelnemers zijn tot meer in staat dan ze zelf ooit gedacht hadden. Een berg beklimmen lijkt voor sommigen een onmogelijke opgave, maar toch is iedereen in staat om boven te komen. Nicole: “Tijdens het rodelen moest er een overstap gemaakt worden. In mijn armen moesten ze naar de volgende rodelbaan lopen, en dat terwijl deze mensen eigenlijk altijd in een rolstoel zitten. Een ware survivaltocht dus.”

Aanmelden voor de survivalvakantie

Ben jij tussen de 20 en 35 jaar en wil jij jouw grenzen verleggen? Meld je dan aan via info@rodekruistilburg.nl of bel naar: 013 542 51 63. De eigen bijdrage voor de vakantie is 150 euro.

Reageer op dit bericht