Nieuws

e-choppers
Let op! Dit artikel is al 369 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gaaf: je kunt vanaf nu in de Tilburgse binnenstad e-choppers huren om de omgeving te verkennen

Vier jij deze zomer vakantie in eigen stad? Of ben je op onze website terechtgekomen omdat je op zoek bent naar leuke activiteiten in de regio Tilburg? Dan hebben we nog wel een tip voor je! Vanaf nu kun je namelijk bij Restaurant Grill-ig midden op de Tilburgse Heuvel e-choppers huren. Met deze e-choppers kun je op een leuke en milieubewuste manier de regio verkennen. 

Bij Grill-ig kun je meerdere e-choppers huren. Leuk voor een uitstapje met vrienden, familie of een romantische tocht door de omgeving met je geliefde. Je kunt de e-choppers zeven dagen per week huren. Je hebt wel een rijbewijs nodig. Extra fijn: je hoeft niet met een helm op te rijden en geniet bij mooi weer van een lekker windje door de haren en kleurt ook nog eens wat bij. Win win.

E-choppers reserveren

Lijkt het jou gaaf om een ritje te maken door de omgeving met deze e-choppers? Je kunt ze online reserveren. Benieuwd naar de tarieven? We zetten ze voor je op een rijtje.

  • 3 uur voor €39,-
  • 6 uur voor €69,-
  • 9 uur voor €90,-

Ook leuk! We mogen voor twee personen een e-chopper tocht door de regio weggeven. Wat je moet doen? Check onze Facebookpagina en tag degene met wie je een ritje wilt maken in de reactie onder het bericht waarin we dit artikel delen.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.