Nieuws

gerard korthout
Let op! Dit artikel is al 666 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gerard Korthout nieuwe programmacoördinator Piushaven Levend Podium

Het bestuur van Piushaven Levend Podium werkt toe naar een actieve en bruisende Piushaven Community en heeft per 1 april Gerard Korthout aangetrokken als verbindende en enthousiasmerende schakel tussen bewoners, bedrijven, bezoekers, gemeente en evenementen. Dit met de bedoeling om verder te bouwen op al het mooie wat er in de afgelopen jaren is bereikt.

Gerard Korthout

De Piushaven borrelt en bruist al jaren vol levendigheid en staat bol van de activiteiten. Het is een gezichtsbepalend gebied voor de stad en de regio met een enorme toegevoegde waarde wat betreft inspanning en ontspanning. Nog meer dan voorheen gaan bewoners en bedrijven de komende jaren zelf het initiatief in dit aantrekkelijke gebied in eigen hand nemen.

Voorzitter Ralf Embrechts is blij met de komst van Korthout: ”Het is een man met veel ervaring en hij heeft zich in korte tijd in de Spoorzone ontpopt als een sterk communitybuilder en iemand die goed kan verbinden, verbeteren, inspireren en enthousiasmeren. Hij past prima in het profiel wat wij als bestuur voor ogen hebben. Een stuwende en coördinerende kracht op de achtergrond die als een spin in het web meebouwt aan een Piushaven met nog meer sprankeling en uitstraling.”

Reageer op dit bericht