Nieuws

why don't we
Let op! Dit artikel is al 296 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gezien op straat: honderden meiden sinds dinsdagochtend in de rij voor Amerikaanse boyband

Why Don’t We; ooit van deze Amerikaanse boyband gehoord? Een hoop van ons personeel in ieder geval niet. Maar toch is de jonge band ongekend populair. Ze treden dinsdagavond op en sinds dinsdagochtend staan, zitten en liggen de eerste jonge meiden al in de rij.

Om 11:00 uur ’s ochtends is de rij al zo lang dat deze de hoek richting de Heuvelring omgaat. De meiden (van gemiddeld 12 tot 16 jaar) hebben geduld, want de deuren van Poppodium 013 gaan pas om 19:00 uur open. Why Don’t We zelf treedt pas om 21:30 uur op. De Nederlandse fans van de boyband hebben dus geluk dat het herfstvakantie is zodat ze al vroegtijdig in de rij kunnen plaatsnemen om zich te verzekeren van een plekje dichtbij hun idolen.

why don't we

Why Don’t We

Why Don’t We is een boyband van vijf jongens die ongekend populair zijn bij jonge meiden. Ze hebben miljoenen streams op Spotify, bijna vier miljoen volgers op Instagram en miljoenen views op YouTube. Ze zijn momenteel bezig met een tour door Europa en slaan Poppodium 013 niet over. De show is helemaal uitverkocht!

Leuk om te weten: een van de leden van de band (Corbyn Besson) heeft Nederlandse roots. Hij is namelijk het neefje van meidengroep O’G3NE.

Reageer op dit bericht