Nieuws

Gianotten Printed Media komt met speciaal Koningsdagboek
Let op! Dit artikel is al 1185 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gianotten Printed Media maakt speciaal Koningsdagboek

Op donderdag 27 april 2017 viert Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag in Tilburg. De Koning, Máxima, hun drie dochters en andere leden van de koninklijke familie verblijven enkele uren in de stad en worden hier langs spraakmakende locaties geleid. Gianotten Printed Media wil deze gebeurtenis vastleggen door middel van een speciaal Koningsdagboek te ontwikkelen.

Naast het officiële programma zal de gehele stad in het teken staan van Koningsdag. Niet alleen de Tilburgers zijn getuige van de feestelijkheden, ook vanuit heel Nederland komt men massaal naar het oranje gekleurde Tilburg.

Koningsdagboek

Gianotten Printed Media wil deze gedenkwaardige gebeurtenis voor de eeuwigheid vastleggen in een bijzonder boekwerk. Schrijvers en fotografen gaan op pad om alle facetten van Koningsdag in Tilburg te registreren. Een team van redacteuren, ontwerpers en grafici gaat de uitdaging aan om de bijdragen van de schrijvers en fotografen te verwerken in een 144 pagina’s tellend prachtig gebonden boek. De naam: “Koning Willem-Alexander ziet Abraham in Tilburg”

Gianotten Printed Media maakt speciaal Koningsdagboek

50 uur na aankomst van de koning wordt dit unieke boek aangeboden aan de Koning. Vanaf dit moment is het boek beschikbaar voor iedereen. Wil je zeker zijn van een Koningsdagboek? Schrijf jezelf in en krijg dit boek thuis geleverd.

Specificaties

  • Prijs boekwinkel: €24,95
  • Voorintekenprijs: €19,95
  • Formaat: 22,5 x 22,5 cm
  • Inhoud: 144 pagina’s
  • Bindwijze: Hardcover

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht