Nieuws

valk exclusief
Let op! Dit artikel is al 349 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Valk Exclusief: luxueus, skybar, restaurants en 150 kamers

Wie regelmatig over de A58 rijdt, valt het waarschijnlijk op dat er een gigantisch hotel in aanbouw is aan de rand van Tilburg. Het nieuwe Valk Exclusief hotel wil in het voorjaar van 2018 haar deuren openen. De bouwwerkzaamheden gaan gestaag verder.

Foto: Corné Hannink

”Het hotel zal een boost geven aan de hotel- en toerismesector voor de Kempenbaan,” zo valt te lezen op de website van het nieuwe hotel. Het gebied waar Valk Exclusief opent, is sowieso volop in ontwikkeling. Vorig jaar opende Leyhoeve haar deuren achter het nog te openen hotel.

Luxueus hotel

Momenteel zijn er nog geen Valk Exclusief hotels in Noord-Brabant. Hoewel er plannen zijn voor de ontwikkeling van een hotel in Eindhoven, lijkt het erop dat Tilburg de eerste stad in de provincie is met een Valk Exclusief hotel. Het hotel in het zuid-oosten van de stad krijgt 150 royale hotelkamers, tien multifunctionele zalen, een stijlvol à la carte restaurant, live cooking restaurant en een modern wellnesscentrum. Ook is het hotel straks voorzien van een skybar en ruime daktuin.

Foto’s verbouwing

Fotograaf Corné Hannink maakte onderstaande foto’s van de verbouwingsvoortgang.

valk-2 valk-1

Reageer op dit bericht