Nieuws

Let op! Dit artikel is al 197 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gillende meiden, rijen voor de deur: deze bekende artiesten staan deze week in Tilburg

Dat Tilburg in populariteit groeit, daar kan de rest van Nederland inmiddels niet meer onderuit. Dat merken we ook aan het aantal bekende artiesten dat steeds vaker onze stad weet te vinden. Ook deze week komen er weer een hoop populaire artiesten en bekende Nederlanders naar Tilburg. We zetten het voor je op een rijtje.

Vrijdag 5 april: Famke Louise bij PKHS

Ze is momenteel misschien wel de populairste meid van het land: Famke Louise. De voormalige vlogster bracht afgelopen anderhalf jaar hit na hit uit en is tevens het vriendinnetje van hitmachine Ronnie Flex. Op vrijdag 5 april geeft ze en optreden in PKHS tijdens het grootste 16+ feest van Brabant: SPBLN. Er zijn nog kaarten.

Vrijdag 5 april: Jonna Fraser en Bizzey in Club Fix

Club Fix opent dit weekend weer haar deuren in Tilburg. Dat doen ze met een stevig programma. Jonna Fraser organiseert er namelijk een clubavond en nodigt meteen niemand minder dan Bizzey uit. Er zijn nog een aantal kaarten.

Vrijdag 5 april: John West in 013

Niemand minder dan John West treedt komende vrijdag op in Poppodium 013 samen met zijn achtkoppige liveband. Hoewel je het niet zou verwachten: er zijn nog een aantal kaarten. Ben er snel bij dus!

Vrijdag 5 april: MEROL in de Hall of Fame

Met ‘Lekker met de meiden’ scoorde ze misschien wel de grootste hit van 2018. We hebben het over niemand minder dan MEROL. Ze staat vrijdagavond in de Hall of Fame in de Tilburgse Spoorzone. Dit doet ze samen met de act Stippenlift. De show is helaas al helemaal uitverkocht.

Zaterdag 6 april: Ir Sais en Equalz in Club Fix

Met het nummer Dream Girl scoorde Ir Sais afgelopen jaar al een mega grote hit en de verwachting is dat er nog veel meer volgen. Samen met Equalz, bekend van de track Casablanca, staat hij zaterdagnacht in Club Fix. Er zijn nog kaarten.

Meer dit weekend

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is in Tilburg dit weekend? Check dan dit artikel met 20 leuke uittips.

Reageer op dit bericht