Nieuws

Gipsy Festival
Let op! Dit artikel is al 1635 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gipsy Festival verhuist naar Veemarktkwartier

Op zaterdag 28 mei vindt de 20e editie van het Internationaal Gipsy Festival plaats in Tilburg. Het festival verlaat dit jaar de Interpolistuin en biedt een eendaags festival aan in het Veemarktkwartier Tilburg. Eén dag waarin het verhaal van de Gipsy’s centraal staat op een nieuwe locatie met de vertrouwde en grenzeloze gipsy klanken.

Gipsy Festival

Het Internationaal Gipsy Festival staat al 19 edities garant voor een weekend vol zwoele, mystieke en opzwepende klanken afkomstig uit alle uithoeken van Europa. De kunst en cultuur van de Roma en Sinti-gemeenschap vormen ook dit jaar de basis van het festival, waar naast muziek ook ruimte is voor dans, beeldende kunst, fotografie en meer verrassende aspecten uit de Gipsycultuur. Dit 20-jarige jubileum is hét moment om terug te kijken en te herdenken, maar ook zeker om nieuwe stappen te maken.

Kerktuin

De nieuwe locatie in de kerktuin van de Heuvelse kerk brengt een sfeervolle setting; het dagprogramma gaat vloeiend over in een dansbare avond in Popcentrum 013. Het programma verschaft een rijk aanbod voor iedereen die wil proeven van de Gipsycultuur.

Reageer op dit bericht