Nieuws

Nieuw sportconcept PT Coffee Club in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 421 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gloednieuw sportconcept PT Coffee Club open in Tilburg: gezond bewegen en kop koffie ter ontspanning

De naam PT Coffee Club roept in eerste instantie wellicht wat vragen op, maar eigenlijk is het zo simpel als het er staat: de gouden combinatie van een kop vers gebrande koffie en personal training. Hiermee willen eigenaar Paul Schalke en collega Paulien van de Winckel namelijk een moment creëren om bewust voor jezelf te zorgen. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed voor zichzelf zorgt, zeker in deze tijden.” PT Coffee Club is daarmee het nieuwe sportconcept waar iedereen terecht kan om op een comfortabele manier te werken aan een fit lichaam en een gezonde geest.

Foto’s: Clic Fotografie

Comfortabel sporten

Het concept van PT Coffee Club heeft na een jaar hard werken vorm gekregen aan het Nassauplein in Tilburg. “Zoals het voor topsporters geen straf is om te sporten en zij er graag een moment van maken om goed voor zichzelf te zorgen, willen wij dit gevoel bij iedereen kunnen losmaken. Hoewel we weten dat de meeste mensen hun gezondheid wel op nummer één willen zetten, voelen zij zich vaak niet op hun gemak in een grote sportschool of weten ze niet goed waar ze überhaupt moeten beginnen.” Bij PT Coffee Club draait het niet om perfecte lichamen, uitslovers en spiegelfoto’s. De sfeer is relaxed, je krijgt goede begeleiding en sport nooit met te veel mensen bij elkaar.

Expertise binnen een ontspannen sfeer

Bij binnenkomst proef je meteen deze gemoedelijke sfeer van de club. Niet getreurd als koffie niet helemaal je ding is, bij PT Coffee Club kun je ook genieten van een frisse smoothie of een stuk zelfgebakken bananenbrood. Aan de bar bestel je een drankje en wat lekkers to go, maar als de horeca straks weer open mag kun je dit nuttigen aan een van de tafeltjes of banken. Loop een stukje verder en je belandt in de trainingsruimte waar je terecht kan bij Paulien voor een persoonlijke training afgestemd op jouw doelen. Deze trainingen geeft ze al twee jaar onder de vleugel van Paul: “Ik vind het belangrijk dat mensen beseffen hoeveel beweging voor je kan betekenen, zowel fysiek als mentaal. Ook het afgelopen jaar hebben we weer gemerkt hoe fijn het is om in goede gezondheid te verkeren en wij helpen je liever voorkomen dan genezen.”

Ben je toch iets te ver gegaan met je work-out of heb je behoefte aan een goede sportmassage? Dan kun je ook nog terecht bij Paul. Hij is van origine fysiotherapeut en heeft zijn eigen praktijk, Fysiotherapie Schalke (sportcomplex Drieburcht). “Dat stukje willen we dus ook aanbieden in onze behandelkamer bij de PT Coffee Club, en maakt het plaatje compleet.”

Let’s go!

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en wordt het tijd om jouw doelen te behalen? In december werken ze nog op afspraak en vanaf januari 2021 zal de club elke dag (behalve zondag) geopend zijn. Voor meer informatie of gratis proefles kun je een mail sturen naar info@ptcoffeeclub.nl of neem een kijkje op de website. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom PT Coffee Club? Volg ze dan even op Instagram en op Facebook!