Nieuws

spoorpark live
Let op! Dit artikel is al 220 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gloednieuw tweedaags zomerfestival in het Spoorpark: Kensington, Krezip, Danny Vera en veel meer

Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker: Spoorpark Live. De eerste editie van het splinternieuwe popfestival staat op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus op het programma. Het wordt een tweedaags zomers feest met een indrukwekkend programma. De pre-registratie is inmiddels gestart en de ticketverkoop start op woensdag 12 mei om 18:00 uur. Lees snel verder. 

Het is overigens niet het eerste festival dat komende zomer neerstrijkt in het Spoorpark. Ook Mout Bierfestival organiseert een mooi evenement in het prachtige Tilburgse park. Terug naar Spoorpark Live. Want de organisatie heeft zojuist de eerste namen aangekondigd. En die liegen er niet om. Onder andere Kensington, Krezip, DI-RECT, Danny Vera, Davina Michelle en Rolf Sanchez treden op. De organisatie voegt spoedig meer namen toe aan het programma.

Programma Spoorpark Live

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten op beide dagen? We zetten het voor je op een rijtje.

Zaterdag 14 augustus

Op zaterdag 14 augustus staat van 12:00 – 00:00 uur de eerste dag van Spoorpark Live op het programma. Check hieronder welke artiesten optreden.

  • Mainstage (Sunflower): Krezip, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez
  • Tweede podium (Blossom): Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul b2b Leroy Rey, Kuif, FlamboyantFonk, DJ RonRon & Peto On Percussion, The Small Breed.

Zondag 15 augustus

Op zondag 15 augustus wordt het tweejarig bestaan van het Spoorpark gevierd. Dat betekent dat er van 11:00 – 17:00 uur gratis toegang geldt voor Spoorpark Live. Dan treden er lokale bands en welbekende bands op. Van 17:00 – 18:00 uur gaan de deuren van Spoorpark Live even dicht om weer van 18:00 – 23:00 uur te openen. Dan heb je vanzelfsprekend wel een ticket nodig voor optredens van onder andere Kensington en DI-RECT.

  • Mainstage (Sunflower): Kensington, DI-RECT.
  • Tweede podium (Blossom): Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko, PapaFarouk

Meer informatie en ticketverkoop

De pre-registratie voor Spoorpark Live is inmiddels gestart. De kaartverkoop start op woensdag 12 mei om 18:00 uur. Check hieronder de ticketprijzen:

  • Kaarten voor zaterdag: vroege vogels betalen €42,50 en paradijsvogels (VIP) €79,95. Ook is het mogelijk om met je vriendengroep kaarten te bestellen. Als je met 6 vrienden bestelt, krijg je 1 kaart gratis.
  • Kaarten voor zondag: vroege vogels betalen €39,50 en paradijsvogels (VIP) €79,95. Ook is het mogelijk om met je vriendengroep kaarten te bestellen. Als je met 6 vrienden bestelt, krijg je 1 kaart gratis.

Wil je voor beide dagen kaarten kopen? Begrijpelijk. Voor combikaarten voor zowel zaterdag als zondag betaal je €64,50.

Meer informatie over de kaartverkoop? Check dan vooral de website. 

Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Spoorpark Live dan vooral op Facebook en Instagram.