Nieuws

Hemarkt
Let op! Dit artikel is al 1141 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Goed nieuws voor de koopjesjagers: HEMArkt is terug in Tilburg

Goed nieuws: afgelopen zaterdag 20 oktober is er opnieuw een HEMArkt geopend in de binnenstad van Tilburg. Benieuwd hoe de nieuwe winkel eruit ziet en wat ze allemaal te bieden hebben? Wij gingen even langs.

Nieuwe locatie

De nieuwe HEMArkt is zo’n 800 m2 groot en gevestigd op het Piusplein vlakbij de Albert Heijn, waar eerst de Bristol zat. “Het hoofdkantoor van de HEMA beslist over de locatie en dit pand stond toevallig leeg.” vertelt Floor Olde Hampsink, manager van de winkel. Hoe lang de outlet deze keer blijft is nog niet duidelijk, dat hangt af van het hoofdkantoor.

Hetzelfde concept

Het concept heeft al eerder in Tilburg gezeten. Zo zaten ze eerst in het pand waar nu de Zara zit en in het winkelcentrum bij de Albert Heijn XL. “Het concept wordt hetzelfde doorgevoerd als de voorgangers.” Ben je al wel eens bij de eerdere HEMArkten in Tilburg geweest? Dan weet je dus wat je kunt verwachten.

Het concept houdt in dat er collecties van vorige seizoenen voor een goed prijsje in de HEMArkt liggen. “Als je bijvoorbeeld vorig jaar een product hebt gekocht dat nu niet meer te vinden is in de HEMA, zit er een kans in dat dit nu bij ons in de winkel ligt. Het is echt bedoeld voor de koopjesjagers en zelf worden we er ook heel hebberig van. Ook ideaal voor de feestdagen!” Aldus Floor.

Benieuwd naar de artikelen die ze in de HEMArkt verkopen? Klik dan even de website.

Hemarkt

Reageer op dit bericht