Nieuws

de microclub
Let op! Dit artikel is al 851 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Goed nieuws voor vroege stappers: De Microclub keert terug naar Tilburg

Geen zin om tot midden in de nacht te wachten totdat je lekker op stap kunt? Goed nieuws! De Microclub keert terug naar Tilburg. De clubavond start op vrijdag 11 oktober om 20:00 uur in Club Smederij. Dat betekent dat je na de borrel of het diner meteen kunt gaan dansen. 

Verwacht geen standaard vrijdagmiddagborrel. Tijdens De Microclub geniet je van een opzwepende en funky house avond. De avond start zogezegd om 20:00 uur en eindigt om 00:30 uur. Zo kun je lekker op tijd naar huis toe of nog eventjes door in de stad. Extra fijn: de eerste vijftig dansers krijgen een speciaal drankje van het huis. Je moet wel voor 22:00 uur binnen zijn en de leeftijd is 23+.

De muziek wordt deze avond verzorgd door Stoob en Microclub Melodies.

Meer informatie en tickets

De Microclub is een succesvol concept dat in meerdere Nederlandse steden wordt georganiseerd. Van Nijmegen tot Groningen en van Amsterdam tot Eindhoven. Ook tijdens het Amsterdam Dance Event staat er een editie op het programma. Enfin: op vrijdag 11 oktober strijken ze dus van 20:00 – 00:30 uur neer in Club Smederij in de Tilburgse Spoorzone.

De Early Bird tickets zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel Regular Tickets te koop.

Wil je meer weten over het concept van De Microclub? Check dan vooral de website.

Reageer op dit bericht