Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2310 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Goede Doelendrive voor Gijsje Eigenwijsje

Op zaterdag 7 december heeft de Bridgeclub Riel de jaarlijkse “Goede Doelendrive” georganiseerd in Gasterij De Commanderie . Dit keer stond de drive in het teken van de stichting “Gijsjeeigenwijsje”. Deze stichting biedt een ‘warm nest’ aan het gezin van een kind waarbij een ongeneeslijke ziekte is geconstateerd. Voor dit gezin wordt het mogelijk gemaakt om een aantal dagen in alle rust met elkaar door te brengen. Even samen weg van de hectiek.

De opkomst was boven verwachting, we hadden gehoopt op een deelname van 52 paren maar er waren 70 paren die zich aanmelden voor deze drive. Door ondersteuning van de Bridgeclub Esbeek en de Woensdagmiddagclub Commanderie was het mogelijk om iedereen toch deel te laten nemen.

Tijdens de drive mochten we nog een flink aantal donaties ontvangen en door het personeel van de Commanderie werd de fooienpot gedoneerd. Ook de verkoop van de door Francien de Jongh beschikbaar gestelde kerstkaarten bracht een mooi bedrag op. In totaal hebben we een bedrag van 1027 euro opgehaald voor de Stichting “Gijsjeeigenwijsje”.

Aansluitend aan de prijsuitreiking werd door Frans Spijkers een aantal bekende meezingers ten gehore bracht. Er werd volop meegezongen en de stemming zat er dan ook goed in.

Na afloop van het bridgen stond er een overheerlijk buffet opgesteld wat iedereen zich goed liet smaken. Al met al een gezellige dag die volgend jaar zeker weer een vervolg krijgt.

De drive werd gesponsord door de Rabobank, de Commanderie, WeeVeeTee Parketteurs van huis uit, Marion Hoeksta (extra prijzen ter beschikking gesteld), Boerenschuur/ Mitra.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van deze dag en we hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun kunnen rekenen.

Reageer op dit bericht