Goud voor De Rooi Pannen bij internationale vakwedstrijden

Negen leerlingen van De Rooi Pannen Tilburg en Breda zijn afgelopen weekend met twee gouden, drie zilveren en één bronzen medaille teruggekeerd uit Cervia (Italië). Daar vonden de jaarlijkse internationale horeca- en toerismewedstrijden plaats van de AEHT (Association Européenne des Ecoles d’Hôtellerie et de Tourisme).

In de prijzen

Na de openingsceremonie op dinsdagochtend maakten de deelnemers kennis met elkaar en met de opdrachten. De leerlingen werden gekoppeld aan leerlingen uit andere Europese landen. Woensdag en donderdag streden zij met en tegen elkaar om de felbegeerde medailles in diverse categorieën op het gebied van horeca en toerisme. Het team van De Rooi Pannen had zich goed voorbereid en dat wierp zijn vruchten af.

Vrijdag tijdens de prijsuitreiking werden diverse medailles in de wacht gesleept: goud voor zowel de Restaurant service als de Frontoffice competition, drie zilveren medailles voor de Nouvelle cuisine, de Cocktail bar en de Tourist destination competion, en voor Wine serving werd brons behaald.
Voor alle leerlingen was het weer een fantastische en leerzame ervaring en ze zijn teruggekomen met mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen.