Nieuws

kids high tea
Let op! Dit artikel is al 133 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Grand Café Puur lanceert een nieuwe high tea speciaal voor kids!

Kun jij wel genieten van een uitgebreide high tea en wil je een keertje high teaën met je kind(eren)? Grand Café Puur serveert nu een speciale Kids High Tea! Met aangepaste hapjes én in plaats van thee, ranja voor de kinderen.

De Kids High Tea is ideaal voor een gezellig middagje uit met het gehele gezin of voor een leuk en origineel kinderfeestje. Ook leuk voor opa en oma om hun kleinkind mee op pad te nemen. Of wat dacht je van bijkletsen met je vriendinnen tijdens een uitgebreide high tea en jullie kinderen die genieten van een Kids High Tea.

Gerechtjes

Je kind kan genieten van: een klein voorgerechtje, een tomatensoepje, scones, croissantjes, mini worstenbroodje, sandwich kaas, sandwich Nutella, dessert met ijs en fruit. Hierbij natuurlijk een kannetje ranja.

Reserveren

Een uitgebreide high tea is elke dag mogelijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De Kids High Tea is voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Vanaf 4 jaar oud betaal je de prijs in leeftijd. Dus, is jouw kind 5 jaar oud, dan mag jij of zij mee high teaën voor maar €5. Reserveren is noodzakelijk, tot één dag van te voren via: 013-711 19 06 of info@grandcafe-puur.nl.

Glutenallergie

Heb je last van een glutenallergie? Ook dan kun je bij ons komen high teaën! Wij serveren namelijk ook een glutenvrij (Kids) high tea.

Reageer op dit bericht