Nieuws

factorium festival
Let op! Dit artikel is al 244 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gratis Factorium Festival keert ook dit jaar terug in Tilburg

Een dag voor jong en oud, gevuld met muziek, dans, theater en musical: dat is het Factorium Festival in Tilburg. Op zondag 4 maart transformeert het hoofdgebouw van Factorium Tilburg in één groot podium.

Je ziet spetterende optredens en kunt in de huid van een superster kruipen met workshops en masterclasses van onder andere Ruud Jolie (Within Temptation) en Daphne Scheerlink (Everybody Dance Now). De entree is helemaal gratis.

20160529_-FactoriumFestival_BasHaansFotografie_BHF_84-630x420

Factorium Festival

Tussen 13:00 – 18:00 uur wordt alles uit de kast getrokken in een afwisselend programma. Het programma vindt onder andere plaats in de Factoriumzaal, De Witte Salon, De Nachtclub, Kinderatelier en Poptempel. Wat je zoal kunt doen en verwachten?

  • Veel optredens en voorstellingen
  • Mysterie tour
  • Spelen op verschillende muziekinstrumenten
  • Haren laten stylen door zingende kappers
  • Openbare repetities bijwonen
  • Masterclasses bijwonen
  • Teruggaan in de tijd bij de Chaka Khan tribute
  • ‘Room for guilty pleasures’

Het volledige programma vind je binnenkort op de website van Factorium.

Speciaal voor de kids

Het is een dag voor jong en oud en dus is het super leuk om je kids mee te nemen naar het Factorium Festival. Er is een kinderatelier waar kinderen kunnen knutselen, met muziek bezig zijn en kunnen meedoen aan mini-workshops.

20160529_-FactoriumFestival_BasHaansFotografie_BHF_126-630x420

Workshops van Ruud Jolie & Daphne Scheerlink

Alleen al door de aanwezigheid van Ruud Jolie & Daphne Scheerlink, die ook nog eens workshops en masterclasses geven, is dit festival het bezoeken meer dan waard.

Ruud Jolie kun je kennen als gitarist van de bekende Nederlandse metalband Within Temptation. De Tilburger is sinds 2002 actief in de band en vloog de wereld over. Daphne Scheerlink is choreograaf van het bekende Everybody Dance Now.

Reageer op dit bericht