Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2410 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gratis nieuwjaarsevent Frisse Oren een feit!

Veertien Tilburgse organisaties bundelen krachten voor gratis Nieuwjaarsfeest vol cultureel vuurwerk Frisse Oren 2014 als goed begin van het Nieuwe jaar.

Rond de jaarwisseling hebben we genoten van vuurwerk, oliebollen en uitgebreide 3 gangen diners met champagne. Met z’n allen hebben we lekker gekeken naar het nieuwjaarsschanspringen in Garmisch Parten Kirchen en tijdens familiebezoek hebben we elkaar het allerbeste toegewenst. De kerstvakantie is bijna voorbij en het jaar 013 is afgesloten. Nieuwsgierig zijn we naar wat het nieuwe jaar ons brengt. En hoe kun je dat beter inluiden dan met elkaar te genieten van prachtige muziek, dans en theater? Een middag waar je met je hele gezin naar toe kunt, waarvoor je je vrienden en kennissen kunt uitnodigen en waardoor je met Frisse Oren het jaar 2014 begint. Een middag die het Tilburgse publiek wordt aangeboden door 14 samenwerkende Tilburgse culturele instellingen en een aantal van hun zakelijke partners. Omdat we trots zijn op wat deze stad te bieden heeft en om ons publiek kennis te laten maken met nieuwe en bijzondere producties.

In navolging van de succesvolle edities van Frisse Oren van voorgaande jaren zal de vierde editie van dit evenement op zondag 5 januari in 013 plaatsvinden. Frisse Oren is voor iedereen gratis toegankelijk.

Het programma is breed: pop en jazz, wereldmuziek, klassiek en hedendaags gecomponeerde muziek, hedendaagse en klassieke dans, toneel, circus, poëzie en cabaret zal te zien zijn. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

013, Dans Brabant, De Link, De NWE Vorst, Hall Of Fame, Het Zuidelijk Toneel, Incubate, International Gipsy Festival,  L’Avventura, Mundial Productions, Muzieklab Brabant, Paradox, T.R.A.S.H. en Theaters Tilburg bieden je een menu vol muzikaal en cultureel vuurwerk, waarbij verrassing en kwaliteit voorop staan.

Het volledige programma wordt in december bekend gemaakt op de website van alle deelnemende organisaties.

Frisse Oren, Muzikaal En Cultureel Vuurwerk
Zondag 5 januari 2014 | Aanvang 14:00 uur | Zaal open 13:30 uur | Alle zalen
Gratis entree | Voor meer informatie en kaartverkoop bezoek www.013.nl 

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

 

Reageer op dit bericht