Gratis water voor supporters tijdens Willem II – Roda JC

11shotsmedia.com

De wedstrijd Willem II – Roda JC wordt zaterdagavond gespeeld in tropische omstandigheden. Naar verwachting zal de temperatuur oplopen naar zo’n 30 graden bij aanvang van de wedstrijd om 18:30 uur. Bonheur Horeca Groep, horecapartner van Willem II, biedt de bezoekers aan de wedstrijd de helpende hand en schenkt gratis water vanuit 2 grote waterstations die aan de noord en zuidzijde van het stadion worden opgesteld. De bezoekers kunnen gratis een beker laten vullen met koel en veilig drinkwater.

Foto: 11 Shots Media

Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep: ‘Iedereen weet dat je genoeg moet drinken als het warm is, zeker als je in de zon de wedstrijd actief wil beleven. Water voorkomt dan in ieder geval uitdroging. Wij zorgen ervoor dat er voor de supporters voldoende gratis water beschikbaar is’.

Verder breidt Bonheur voor deze wedstrijd het assortiment uit met waterijsjes en zijn alle overige dranken gekoeld.

Speciaalbier op de tap

Bonheur deelt niet alleen gratis water uit, ze organiseren ook een evenement voorafgaand aan de wedstrijd onder vak C. Je kunt er genieten van verschillende speciaalbieren van de tap, er staan verschillende eetgelegenheden en een DJ zorgt voor lekkere beats om je nog eens extra op te warmen (waar mogelijk met deze temperaturen) voor de wedstrijd.

Wil jij erbij zijn? Bestel dan snel je SeizoenClubCard of wedstrijdticket!