Nieuws

halloweenfeestjes
Let op! Dit artikel is al 1501 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Griezelen maar: de leukste halloweenfeestjes in Tilburg

Gigantisch in Ierland, Engeland, Canada en Amerika, maar ook in Nederland steeds populairder: Halloween. Ook in Tilburg wordt er op verschillende plekken uitgebreid Halloween gevierd met leuke feestjes. Wil jij geen feestje missen en houd je van griezelen? Bekijk dan hier de leukste halloweenfeestjes in Tilburg.

Halloween vindt traditioneel op 31 oktober plaats. Dat is dit jaar op een dinsdag. Geen fijne datum voor de horeca en daarom wordt er in het weekend voor én na Halloween van alles gevierd. Voordat je een van onderstaande feestjes en activiteiten bezoekt, heb je natuurlijk een toffe outfit nodig. Check daarvoor eens Feestwinkel van Hommel, zij pakken dit jaar groots uit. Dit kan online via de webshop of in de winkel aan de Bisschop Zwijsenstraat aan het randje van Tilburg.

Uitgelichte feestjes

Je hebt je outfit gevonden, tijd om een leuke activiteit uit de kiezen. Feestcafé de Lollipop viert Halloween dit jaar op twee dagen. Beide feestjes zijn een aanrader!

  • Vrijdag 27 oktober van 22:00 – 04:00 uur: Trick or Treat bij de Lollipop: de kroeg wordt omgetoverd tot Halloween paleis met uiteraard speciale drankjes en acties.
  • Zaterdag 28 oktober van 22:00 – 04:00 uur: Monsters Ball bij De Lollipop: op zaterdag is er een Creepy Costume Contest. Kom in stijl, laat je fotograferen en maak kans op een fles Trojka. Ook op zaterdag is de kroeg omgetoverd tot Halloween paleis.

Meer halloweenfeestjes en -activiteiten

Reageer op dit bericht