Nieuws

Grill-ig Las Vegas
Let op! Dit artikel is al 778 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Grill-ig bestaat 10 jaar en verloot een reis naar Las Vegas

Ja, je leest het goed: tien jaar geleden opende de eerste Grill-ig locatie (in Kaatsheuvel) haar deuren. En dat laat het restaurant zéker niet zo maar aan ze voorbij gaan. Je maakt namelijk nog tot eind november kans op een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Las Vegas.

Zie jij jezelf wel rondslenteren over de Strip? Een gokje wagen bij The Venetian? En de indrukwekkende fonteinshow van het Bellagio hotel bijwonen? Lees dan hieronder hoe je mee kunt doen (en het is heel makkelijk!).

Deelnemen

Ga naar de Facebookpagina van Grill-ig en verstuur een chatbericht met het woord: ‘deelnemen’. Vervolgens wordt je geboortedatum gevraagd en je deelname bevestigd. Goed om te weten: je maakt maar één keer kans door mee te spelen via de chat. Wel kun je extra kans maken door:

  • Vrienden/familie te taggen in het bericht op de Facebookpagina;
  • Een hapje te komen eten bij Grill-ig (in Kaatsheuvel of Tilburg) en de QR code te scannen.

Je kunt zo vaak als je wilt komen eten bij Grill-ig. En elke keer als je komt eten, maak je extra kans om de reis naar Las Vegas te winnen! Op zaterdag 30 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Over restaurant Grill-ig

Bij Restaurant Grill-ig, gelegen aan het Heuvelplein, kun je terecht voor tapasarrangementen, wisselende seizoensgerechten en nog veel meer. Sinds de opening in 2017 heeft de zaak een aantal culinaire veranderingen ondergaan. Foodblogger Amber Meulenbroeks (OAK Food) nam afgelopen maand een kijkje en probeerde verschillende gerechten van de nieuwe kaart. Benieuwd hoe deze gerechten eruit zien? En wat zij er van vond? Check dan hier de foodblog.

Tip: je maakt ook nog kans op twee uur onbeperkt tapas eten via Instagram en Facebook!

Reageer op dit bericht