Nieuws

beste groenrijk

GroenRijk Tilburg uitgeroepen tot beste GroenRijk van Nederland

Mooi nieuws voor tuincentrum GroenRijk Tilburg, ze zijn namelijk officieel uitgeroepen tot Beste GroenRijk van Nederland. Het hoofdkantoor heeft deze titel toegekend aan de vestiging in Tilburg (in totaal zijn er 27 winkels in Nederland). Eigenaren Marjolein en Wim van de Noort worden vooral geprezen om hun innovaties. “Ze denken met de formule mee en maken vaak een ware belevenis binnen het tuincentrum.”

Dat GroenRijk Tilburg innovatief en sociaal betrokken genoemd wordt, vindt Wim het mooiste compliment. “We zijn al twintig jaar aan het bouwen aan ons bedrijf. Aan ons team, klantenbestand en de winkel zelf. We zijn altijd met verbeterpuntjes bezig, de tijdsgeest verandert continue waarmee weer nieuwe inzichten ontstaan.” Als beloning krijgen Wim en Marjolein niet alleen de titel, maar ook nog eens een tegoed van €1000,- voor een personeelsuitje met alle medewerkers.

Hierom wonnen ze de prijs

Dit zei het hoofdkantoor over GroenRijk Tilburg: “Wim en Marjolein van de Noort hebben samen met hun team een mooie groei doorgemaakt en niet alleen qua omzet! Kwalitatief groeien zij ook enorm, investeren in opleidingen om kennis, kunde en gastgerichtheid te kunnen waarborgen. Durven ook te investeren in innovatieve assortimenten met een dominante rol weggelegd voor groen. Ze zijn maatschappelijk betrokken in Tilburg en omgeving en zijn lokaal zeer actief. Denken met de formule mee en maken vaak een ware belevenis binnen het tuincentrum, waarbij de klant geïnspireerd en uitgedaagd wordt onderdeel hiervan uit te maken.”

Innovaties binnen GroenRijk

Dat GroenRijk Tilburg altijd blijft vernieuwen en innoveren mag duidelijk zijn. Het stel nam twintig jaar geleden het coniferenbedrijf van de ouders van Marjolein over. Dat werd al snel verbouwd tot GroenRijk met in 2015 de meest rigoureuze verbouwing van het bedrijf. Het gebouw ging helemaal tegen de grond om te herrijzen tot sfeervol warenhuis: een groene Ikea met streekproducten en een proeftuin. Afgelopen winter is de trendafdeling volledig aangepakt en ook komen er steeds meer diensten bij. Zo doen tegenwoordig ze ook groene beplanting op locatie, bij bijvoorbeeld Fuji of het kantoor van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht