Nieuws

MVO
Let op! Dit artikel is al 454 dagen oud en wellicht niet meer relevant

GroenRijk Tilburg wint mvo prijs voor personeelsbeleid

Wim en Marjolein van de Noort hebben met hun bedrijf GroenRijk Tilburg het mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen) als stevig onderdeel in de bedrijfscultuur gepositioneerd. Volgens de jury is het mvo onlosmakelijk verbonden met alles wat er in het bedrijf plaatsvindt. 

In het juryrapport staat: “Er is een sterke visie ten aanzien van klantgerichtheid en dienstbaarheid en dit wordt ook uitgedragen in het team van zo’n 70 personeelsleden. Er wordt heel veel aandacht geschonken aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor is er in het team een sfeer gekweekt waar het adagium ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden’ op een fantastische manier tot uiting komt.”

“De ervaring is dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt beter gemotiveerd zijn met een grote loyaliteit aan het bedrijf. Het team accepteert de werknemers, er zijn geen rangordes en door de teamkracht ontstaat er een natuurlijk sturing vanuit de leiding naar medewerkers waardoor je kunt spreken van sociale innovatie. Door deze aanpak en een groot hart voor de mens in het bedrijf verdienen Wim en Marjolein van de Noort de Daarnah Award 2018.”

Reageer op dit bericht