Koningsdag Korte Heuvel: Grootste openluchtcafé

Van de hits van nu tot r&b, van hiphop tot techno en van deephouse tot Nederlandstalige muziek. Met Koningsnacht en Koningsdag wordt de Korte Heuvel in Tilburg omgetoverd tot het grootste openluchtcafé van Nederland. Het is dat het evenement wordt georganiseerd in de buitenlucht, anders zou het dak er gegarandeerd af worden geblazen! 

Koningsnacht op de Korte Heuvel

Met Koningsnacht pakt de Korte Heuvel uit door een aantal DJ’s te programmeren die nationaal flink naam hebben gemaakt. Zo komt het DJ duo Noisy Champ de Korte Heuvel voorzien van een live set waarmee ze menig club en discotheek in het land veroverden. Rockey Wellstack en Rachit Mariano staan ook achter de draaitafel om de feestgangers op de Korte Heuvel te vermaken.

Overige line up

  • Lapendo
  • Afrobros
  • Daani

Het evenement begint om 19:00 uur en de toegang is gratis. Om 01:00 uur gaat het geluid op de Korte Heuvel uit en gaat het feest verder in de kroegen.

Koningsdag op de Korte Heuvel

Tijdens Koninsdag zijn de lokale DJ’s aan de beurt om de oranje massa op de Korte Heuvel aan het dansen te krijgen. DJ’s van verschillende kroegen op de Korte Heuvel maken hun opwachting op het podium. Namens Polly Maggoo is Feestdj Barry de afgevaardigde, Bar Le Clochard wordt vertegenwoordigd door DJ Tino en Tommy Santo,  namens Café Philip heeft Lanterfantje een vinger in de pap. Vorig jaar maakte de Korte Heuvel middels de ‘slagroomtaart act’ al kennis met Lanterfantje. Bezoekers werden uitgedaagd om het podium op te klimmen om vervolgens een slagroomtaart van heel dichtbij te bekijken.

Het evenement start om 14:00 uur en de toegang is gratis.

Om 23:00 uur gaat het geluid op de Korte Heuvel uit en gaat het feest verder in de kroegen.

Alles over Koningsnacht en Koningsdag in Tilburg

Wil jij alles weten over Koningsnacht en Koningsdag in Tilburg? Bekijk dan www.tilburg.com/koningsdag voor de leukste markten en braderieën, feestjes en acties tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Bekijk ook nog eens de foto’s van Koningsdag op de Korte Heuvel van vorig jaar.