Nieuws

Rewind Festival
Let op! Dit artikel is al 161 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Grote blockbusterfilms tijdelijk terug in Pathé tijdens Rewind Festival

De laatste jaren zijn er aardig wat bekende films uitgebracht, die in de categorie blockbuster vallen. Voor alle filmliefhebbers, of degene die deze films nog nooit gezien hebben, haalt Pathé Tilburg ze tijdelijk terug naar de bioscoop tijdens het Pathé Rewind Festival. 

Van maandag 18 tot zondag 31 maart spoelt Pathé terug naar de beste recente filmklassiekers tijdens het Pathé Rewind Festival. Dit is een concept dat aansluit op de wens van filmfanaten om met enige regelmaat topfilms nog eens te kunnen herbeleven in de bioscoop. De eerste zeven gekozen films zijn absoluut niet de minste.

Rewind Festival

Net als ieder festival heeft ook het Rewind Festival een line-up om trots op te zijn. Zo keren onder andere Skyfall, Gravity, Beauty and the Beast en Dunkirk terug op het witte doek. Mocht het nou zo zijn dat je niet kan op de dag dat jouw favoriet wordt gedraaid? Geen enkel probleem, iedere film is twee keer te zien tijdens het Rewind Festival.

Films

Skyfall (2012)

In Skyfall wordt Bonds loyaliteit aan M getest als haar verleden haar komt achtervolgen. Als MI6 onder vuur ligt, moet 007 de dreiging opsporen en vernietigen, hoe persoonlijk het ook wordt.

Gravity (2013)

Dr. Ryan Stone gaat samen met astronaut Matt Kowalsky op haar eerste shuttle missie. Tijdens een routinecontrole ontstaat een explosie, waardoor ze los raken van het ruimteschip. Ze tollen oneindig door in de ruimte, zonder zicht op enige redding.

Dunkirk (2017)

Dunkirk start als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee staan ze voor een onmogelijke situatie als de vijand dichterbij komt.

Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Vier tieners worden een spel ingezogen waardoor ze terecht komen in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba’s en eindeloze valstrikken. Om terug te keren naar de echte wereld moeten ze het spel uitspelen als de gekozen karakters!

Star Wars: The Last Jedi (2017)

The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

Beauty & The Beast (2017)

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast met o.a. Emma Watson en Luke Evans.

Mission Impossible: Fallout (2018)

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team racen tegen de klok. Tijdens hun avontuur dreigt er gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Ook wordt Hunt gekweld door keuzes uit zijn verleden.

Programma en tickets

Kaarten zijn te koop via de website van Pathé. Check hieronder het volledige programma:

 • 20 maart: Beauty & The Beast in 3D om 20.30 uur.
 • 21 maart: Mission Impossible: Fallout in 3D om 16.30 uur.
 • 22 maart: Gravity in 3D om 16.15 uur.
 • 23 maart: Skyfall om 15.00 uur.
 • 24 maart: Jumanji: Welcome To The Jungle in 3D om 15.00 uur.
 • 25 maart: Mission Impossible: Fallout in 3D om 19.00 uur.
 • 26 maart: Gravity in 3D om 19.30 uur.
 • 27 maart: Skyfall om 19.15 uur.
 • 28 maart: Star Wars: The Last Jedi in 3D om 16.00 uur.
 • 29 maart: Jumanji: Welcome To The Jungle in 3D om 16.30 uur.
 • 30 maart: Dunkirk om 16.45 uur.
 • 31 maart: Beauty & The Beast in 3D om 14.00 uur.

Reageer op dit bericht