Nieuws

st. patrick's day
Let op! Dit artikel is al 485 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Guinness, live folk en sport op de schermen: zo vier je St. Patrick’s Day in Tilburg

Niet alleen in Ierland wordt St. Patrick’s Day gevierd. Ook in Tilburg is er aanstaande zondag genoeg te doen. Benieuwd wat? We zetten het voor je op een rijtje.

De pub in!

Wil je de échte St. Patrick’s Day vibe ervaren? Ga dan lekker naar Ruby’s Irish Pub aan de Paleisring. Komend weekend is daar van alles te doen. Zo staat Van Wijnhoven zondagavond om 18:00 uur live op het podium voor de beste folk. Maar ook eerder in het weekend kun je genieten van live-muziek. Zo staat Steve Keane vrijdagavond om 21:00 uur op het podium en is het zaterdagavond 22:00 uur de beurt aan Zorah. Natuurlijk kun je ook bij de pub terecht om vertrouwd een sportwedstrijd op de schermen te bekijken. Het sportprogramma op de schermen:

  • Zaterdag 13:30 uur: Italië – Frankrijk (Six Nations)
  • Zaterdag 15:45 uur: Wales – Ierland (Six Nations)
  • Zaterdag 19:45 uur: Feyenoord – Willem II
  • Zondag 20:30 uur: AC Milan – Inter Milan

Ook bij Little Devil in de Stationsstraat kun je tijdens St. Patrick’s Day terecht voor een gezellig feestje. Heel het weekend is de entree gratis en hebben ze Guinness Specialties.

Guinness drinken

Er zijn in Tilburg nog een hoop andere plekken waar je kunt genieten van een heerlijke pint Guiness. Bijvoorbeeld bij Kaffee ’t Buitenbeentje aan de Korte Heuvel, Café Kandinsky in de Telegraafstraat en bij Café Hoegaarden aan het Piusplein.

Verder dit weekend

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer te doen en beleven is in Tilburg dit weekend? Check dan dit handige overzicht. 

Reageer op dit bericht