HalloLex brengt vernieuwend concept rondom juridische dienstverlening naar de ondernemer

HalloLex

HalloLex B.V. opent zijn deuren voor ondernemers en lanceert juridische hulp in een nieuw jasje! Uit een samenwerking van VDT Advocaten en Bas van der Werf is een onderneming ontstaan die zich richt op het bedienen van starters, ZZP’ers en het micro MKB. Begrijpelijke Nederlandse taal, toegankelijke service, snelle levering en transparante lage kosten, zijn het uitgangspunt van deze nieuwe online juridische dienstverlener.

Online aanbieder

Hoofddoel van HalloLex is het voorkomen van juridische conflicten middels contracten en pakketten die online aangeschaft kunnen worden. Gericht op verscheidene facetten van een onderneming, moet het aanbieden van pakketten, samengesteld door ondernemers, onder meer de mogelijkheid bieden om de juridische gezondheid van een starter te waarborgen vanaf het begin.

Innovatie in de advocatuur

Door de nauwe samenwerking met VDT Advocaten, die hoofdzakelijk partner is ten behoeve van de contracten en juridische achtergrond van HalloLex, wordt er voortgeborduurd op een nieuw business model binnen de advocatuur. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aangeboden contracten gewaarborgd.

Motor van de Nederlandse economie

Het overgrote deel van het bedrijfsleven bestaat uit zelfstandigen die afzien van een juridische dienstverlener door te hoge kosten en ontoereikende service. Daar voor deze groep juridische gezondheid ook een belangrijk rol speelt, richt HalloLex zich op het gat dat er ontstaan is tussen de juridische dienstverlener gevoed door buiten proportionele kosten en het bedrijfsleven.

Leave legal to Lex.