Nieuws

halloween
Let op! Dit artikel is al 1141 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Halloween in Tilburg: de leukste en griezeligste evenementen op een rij!

Nog héél even en Halloween staat weer voor de deur. In Amerika is deze feestdag al razend populair en ook in Nederland wordt deze dag steeds bekender. Uiteraard zijn er in Tilburg ook weer veel leuke activiteiten. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Uitgaan tijdens Halloween

(1) Voor een goed Halloween feest hoef je tegenwoordig niet meer langs de deuren. In Tilburg organiseren namelijk genoeg clubs en cafeetjes leuke feestjes in duistere sferen. Op 27 oktober pakt Vunzige Deuntjes groots uit met een Halloween editie in de grote zaal van Poppodium 013. Verwacht huiveringwekkende decors en kostuums, vampiers, clowns, vleermuizen en nog veel meer griezelige verrassingen!

(2) Maar er is meer. Ook bij PKHS gaat het creepy worden. Op 27 oktober toveren ze de club om tot een haunted house waar je lekker kunt dansen in horror style. Kom verkleed en krijg je eerste drankje gratis!

(3) Ook is er een feest bij De Lollipop. Het café staat bekend om de uitbundige versieringen tijdens Halloween. Kom op 27 oktober feesten in de graveyard of loop door naar de Haunted Mansion. DJ Matthias draait de lekkerste plaatjes voor je en de kortingsacties staan weer voor je klaar. Ook is er dit jaar weer de Creepy Costume Contest. Kom dus griezelig verkleed en wie weet win jij een fles drank!

(4) Nog niet genoeg gefeest? Bij Polly Maggoo treden elke woensdag De Jongens Van Je Weet Wel op en ook 31 oktober zijn ze weer van de partij. De jongens houden van een feestje bouwen en zeker met Halloween.

(5) De Living wordt omgetoverd in een echt haunted house. Maar let op: ze zijn niet verantwoordelijk voor afgescheurde ledematen. Dus kijk goed uit…

(6) Houd jij van shotjes en van enge feestjes? Dan ben je bij Chupitos Tilburg aan het goede adres! Ga eng verkleed en kom langs!

Naar de film tijdens Halloween

(1) Houd jij van horror films? Dan is Halloween het ideale moment om ze allemaal achter elkaar te zien! In de nacht van 27 op 28 oktober presenteert Mr. Horror de Halloween Horror Show: een nachtelijke horrormarathon in Pathé Tilburg. Op het programma staan tussen 00.00 en 06.00 uur vier huiveringwekkende films: He’s Out There, Boarding School, Still/Born en The Lodgers. Pathé Tilburg wordt overgenomen door diverse griezelige figuren die op jou staan te wachten…Durf jij het aan?! Klik hier voor meer informatie.

Voor het hele gezin

(1) Ook voor het hele gezin is genoeg te doen tijdens dit griezel feest. Zo organiseert GroenRijk Tilburg op 27 oktober een gave roofvogelshow en kun je met deze prachtige vogels op de foto. Ook kun je je gratis laten schminken en is er een leuke speurtocht, met voor ieder kind een lekkere prijs.

(2) Circus City Speelparadijs organiseert een dag in het teken van Halloween. Kinderen kunnen spelen in de griezelige versierde speeltuin. Ook kunnen ze er lekker knutselen. Dit evenement is geschikt voor alle leeftijden!

(3) Bij Dierenpark De Oliemeulen kun je van 13 t/m 31 oktober het geheim achter de dieren van het park ontdekken. Het dierenpark is omgetoverd in een waar heksenparadijs! Probeer aan de vloek van de heksen van de Cleyen Hoeven te ontkomen door diverse raadsels op te lossen en activiteiten bij te wonen. Op 19 en 20 oktober kun je het spannende verhaal zelfs in het donker ervaren. De Oliemeulen is dan namelijk tot 21.00 uur geopend. Extra leuk om dan een gruwelijk spannend kinderfeestje te komen vieren natuurlijk!

Reageer op dit bericht