Nieuws

Let op! Dit artikel is al 264 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Internationale hamburgerdag: burgermenu’s voor slechts een euro

Een heerlijke hamburger; wie houdt er niet van? Zeker op hamburgerdag kun je het eigenlijk niet maken om er vanavond géén te eten! En als je slim bent, combineer je het even met een lekker terrasje of fijne plek in de zon. We zetten een aantal plekken op een rijtje waar ze fijne acties hebben! 

Acties hamburgerdag

Taphuys

Bij ’t Taphuys kun je op maandag en dinsdag genieten van een Hawaï-Kipburger met huisgemaakte ananaschutney en een Elvis Juice biertje genieten. Dit menu kost slechts €9,50.

Burger Business

Bij Burger Business profiteer je op maandag 28 mei van een fikse korting. Het tweede burgermenu kost slechts €1,-. Ook kun je tussen 13:00 – 20:00 uur genieten van IceRollas voor een euro.

Johnny’s Burger Company

Bij Johnny’s aan het Pieter Vreedeplein betaal je voor een broodje hamburger naar keuze op maandag en dinsdag slechts €4,95.

McDonalds

McDonalds viert internationale hamburgerdag met BigMac’s voor €3,-. Daarvoor moet je wel eventjes de McDonalds app downloaden. De kortingsbon vind je dan bij de coupons in de app.

Hamburger hotspots in Tilburg

In Tilburg zijn heel veel horecazaken gevestigd waar ze heerlijke hamburgers verkopen. Eerder dit jaar hebben we de hotspots voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze in dit artikel.

Reageer op dit bericht