Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 1505 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Handen uit de mouwen: de leukste vacatures in Tilburg

Ook deze week hebben we weer de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Ben jij geknipt voor een sportieve functie, wil je aan de slag in de schoonmaak of zoek je een functie waar je zeker weten de show mee steelt op ieder feestje? Check dan snel onderstaand overzicht, want misschien staat jouw nieuwe avontuur er wel bij!

Werken bij Homefashion Group

Homefashion Group, één van de grootste aanbieders op het gebied van woninginrichting, is op het moment op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers. Wij hebben hun vacatures voor je op een rijtje gezet:

Aan de slag bij Brouwers Bedding B.V.

Brouwers Bedding B.V., een bedrijf in slaapartikelen, is op zoek naar een medewerker planning & logistiek. Check hier hun vacature en solliciteer direct!

Geen tijd om stil te zitten

Houd jij wel van een gezond beetje lichaamsbeweging? Dan is één van de volgende functies jou misschien wel op het lijf geschreven:

Poetsen, schrobben en boenen

Ga jij graag de strijd aan met vuil en stop je niet tot alles weer blinkend schoon is? Kijk dan eens naar deze vacatures:

Bijzonder leuke functies

Een origineel antwoord klaar hebben wanneer weer iemand vraagt wat jij ook weer voor werk doet? Check dan de volgende vacatures en wie weet ben jij de nieuwe parkmanager van het Spoorpark of vrijwillige medewerker van Willem II. Goede gesprekken op feesten en partijen gegarandeerd!

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht