Nieuws

mental theo
Let op! Dit artikel is al 210 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Happy hardcore liefhebbers opgelet: Charly Lownoise & Mental Theo Experience komt naar 013

Woensdagavond kondigde premier Mark Rutte een verdere versoepeling van de huidige coronamaatregelen aan. Onder andere geen maximumaantallen voor evenementen meer, mits er voldoende zitplaatsen zijn. Het legendarisch DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo staat daarom nu te popelen om zo snel mogelijk weer live op te gaan treden. Op vrijdag 10 juli komen ze daarom met de Charly Lownoise & Mental Theo Experience naar Poppodium 013

De voorverkoop start op zaterdag 27 juni vanaf 10:00 uur via de website. Het idee is om maximaal 100 bezoekers een persoonlijke en intieme live-ervaring met de twee happy hardcore helden te bieden. Om de anderhalve meter regel na te leven en zo de richtlijnen van het RIVM te waarborgen, zitten de bezoekers tijdens het evenement. Omdat de organisatie verwacht dat het snel uitverkocht is, kun je ook tickets kopen voor een livestream zodat je het evenement kan volgen. Tickets voor de experience zijn beschikbaar vanaf €50,40. Voor een livestream ticket betaal je €10,-.

Zo ziet de avond eruit:

Benieuwd wat je kunt verwachten? We zetten het voor je op een rijtje.

  • 20:00 uur: entree 013 Tilburg
  • 21:00 uur: classic house set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 21:30 uur: Q&A door interviewer (met vragen uit het publiek)
  • 22:00 – 23:30 uur: start concertregistratie ’25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo’ (met beelden van de twee uitverkochte Ziggo Dome shows in februari 2019)
  • 23:30 uur: DJ set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 00:00 uur: einde

Na afloop krijgen de bezoekers een goodiebag mee.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze voorstelling of kaarten aanschaffen voor het concert of livestream? Check dan de website van Poppodium 013.

Reageer op dit bericht