Nieuws

t-huis
Let op! Dit artikel is al 497 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hard work pays off: T-Huis vanaf dit weekend geopend in het Spoorpark (foto’s)

Het was een lang proces en hard werken, maar hard werken beloond. Dit weekend opent het T-Huis namelijk in het ‘Central Park’ van Tilburg. Hoewel de zaak vrijdagavond helemaal vol is gereserveerd met eters, is iedereen vanaf zaterdagochtend van harte welkom. Overigens is er vrijdagavond nog wel ruimte voor vrije inloop en borrel. 

Het T-Huis is vanaf dan zeven dagen per week vanaf 10:00 uur geopend.

Huiskamer van Tilburg

Dé nieuwste hotspot van Tilburg fungeert als huiskamer van Tilburg. De sfeer? Informeel en ongedwongen. Je kunt er terecht voor een kopje koffie of thee met een punt gebak, lunch, borrel met wat bijpassende hapjes (of niet) of een uitgebreid diner. De menukaart is uiteenlopend en voor ieder wat wils.

Op de lunchkaart variëren de gerechten van boterhammen met steak tartare tot garnalenkroketten en van bisque met schaaldieren tot salades met gamba’s of ossenhaaspuntjes. Ook op de dinerkaart vindt je heerlijke gerechten. Denk aan rauwe tonijn met luchtige wasabi, watermeloen en gepofte rijst, gegrilde rib-eye steak en ossenhaas, een hele tarbot om te delen en verschillende vegetarische gerechten zoals pastinaak met paddenstoelen, gegrilde bietensteak, PX-jus en geroosterde hazelnoot. Je vindt de volledige menukaart op de website.

Gigantisch terras en verschillende kiosken

In de zomerperiode transformeert het T-Huis tot fantastische zomerse en levende horecalocatie. Met een terras met plek voor honderden mensen, rooftop met uitzicht over het heel park en vier kiosken is het T-Huis dé plek voor je hapje en drankje. Je kunt er picknickmanden halen, biertjes en wijntjes om mee het park in te nemen, cocktails of heerlijke Mexicaanse gerechten van de tacobar.

Openingstijden

In de winterperiode is het T-Huis geopend van 11:00 – 22:00 uur. In de zomerperiode, van april tot en met september, blijft de zaak een uurtje langer open. Wil jij reserveren? Dat kan! Bel naar 013-7820988.

T-Huis

Reageer op dit bericht