Nieuws

Hardstyle Pianist
Let op! Dit artikel is al 250 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hardstyle Pianist speelt mix van klassieke- en gabbermuziek in 013

Op 21 december komt de Hardstyle Pianist (Jisk Lieftink) na een zeer succesvol 2018 voor de laatste keer van dit jaar met zijn Hardstyle Pianist In Concert naar Poppodium 013. Samen met zijn orkest, diverse bekende solisten en als headliner DJ Phuture Noize brengt de klassiek geschoolde pianist een unieke mix van klassieke muziek en dance muziek.

Hardstyle Pianst: Jisk Lieftink

Jisk Lieftink, die optreedt onder de artiestennaam ‘Hardstyle Pianist’ is een klassiek geschoold pianist, maar sinds zijn puberteit ook een groot fan van dancemuziek-stijlen zoals house, hardstyle en gabber muziek. Sinds enige tijd combineert hij de twee passies en dat zorgt live voor een geheel nieuwe, unieke ervaring. Door de combinatie van dance, een muzieksoort die voornamelijk gecreëerd wordt door DJ’s, en live vertolking door klassiek geschoolde musici, ontstaat er een sfeer die je nergens mee kunt vergelijken.

29.000 fans

Het concept van de Hardstyle Pianist blijft ook in 2018 niet onopgemerkt. Zijn Facebookpagina telt inmiddels meer dan 29.000 fans uit binnen en buitenland, en de video’s van originals en mash-ups bereiken soms meer dan 1.00.000 mensen. Naast eigen live shows in o.a. de Melkweg Amsterdam, Luxor Arnhem en Hedon Zwolle staat de Hardstyle Pianist met enige regelmaat op grote events zoals Defqon.1, één van de grootste dancefestivals ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse Feesten en HardBass in het Gelredome.

Energiek avontuur in Poppodium 013

De show op 21 december in 013 Tilburg belooft opnieuw een energiek avontuur te worden. De Hardstyle Pianist speelt samen met een strijkorkest, solo-violiste Judith van der Klip, een percussionist en zangers. “Maar dat is nog niet alles, we hebben nog wel een paar verrassingen in petto,” aldus Jisk Lieftink.

Dit evenement is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Jisk Lieftink, zijn management iGNITE! Music management en HEDON productiehuis. Lieftink zegt hierover: “Het is zo gaaf om te zien wat wij samen nu al hebben kunnen voorbereiden. Zonder de inzet van het HEDON productiehuis en mijn management hadden we niet zover kunnen komen. Het wordt weer een te gek concert!”

Klinkt dit als iets voor jou? Er zijn nog tickets beschikbaar!

Reageer op dit bericht