Nieuws

Let op! Dit artikel is al 441 dagen oud en wellicht niet meer relevant

HAVANA sleutelt aan concept: shared dining, streetfood en minder cocktails

HAVANA Tilburg heeft sinds afgelopen maand een nieuwe menukaart. Ook hebben ze ietwat aan het concept gesleuteld. Zo staan er minder cocktails op de kaart en richten ze zich qua eten meer op shared dining, streetfood en de Caribische keuken. 

Nieuwe menukaart

Bij HAVANA op de Tilburgse Heuvel was je natuurlijk gewend dat de menukaart als krant werd gepresenteerd. Je leest het al: werd. Inmiddels kun je het menu zien op een klembord waardoor het makkelijker te veranderen is en met de seizoenen mee kan bewegen.

Er staan verschillende categorieën op de kaart. Denk bijvoorbeeld aan shared dining, streetfood, Caribisch en Zuid-Amerikaans. Voor de liefhebbers van de topgerechten van HAVANA: er blijven nog voldoende klassiekers op de kaart staan.

Ook qua borrelhapjes is de nieuwe menukaart groter dan ooit. Er staan verschillende bites op die je heerlijk kunt sharen als je aan het borrelen bent.

Minder cocktails

Momenteel staan er bij HAVANA zo’n 65 cocktails op de kaart. Dat wordt vanaf kerst teruggeschroefd naar 30. Hierdoor kan HAVANA meer service bieden naar gasten en dé perfecte cocktail naar ieders smaak aanbieden. Er komen ook nieuwe cocktails op de kaart te staan en er worden ook seizoenscocktails geserveerd.

 

Reageer op dit bericht