Nieuws

Let op! Dit artikel is al 341 dagen oud en wellicht niet meer relevant

HBL Online wint voor de tweede keer de Gouden FD Gazelle

Tijdens de uitreiking van de Financieel Dagblad Gazellen Awards is Gereedschapcentrum.nl voor de tweede keer op rij bekroond met een Gouden FD Gazelle. Net als in 2016 is het bedrijf de snelst groeiende (middelgrote) onderneming in Zuid-Nederland.

foto: Gereedschapcentrum.nl

Gouden FD Gazelle

In het Evoluon in Eindhoven werden op 9 november voor de regio Zuid in totaal 152 FD Gazellen bekroond in drie verschillende omzetcategorieën. Gereedschapcentrum.nl wist in de categorie Middelgrote Onderneming de bedrijven Kien Facility Management en Tuinmaximaal achter zich te houden.

Bram Mutsaers: “Uiteraard is het twee keer op rij winnen van deze prijs erg speciaal, misschien is dit wel mooier dan de eerste keer. Op kop komen is namelijk één ding, maar de voorsprong behouden is minstens net zo moeilijk. Dit zou nooit gelukt zijn zonder gemotiveerde werknemers en onze klanten die we de afgelopen jaren hebben mogen voorzien van gereedschap.”

Finalist BOV-Trofee

Naast de Gouden FD Gazelle is Gereedschapcentrum.nl ook nog in de race voor de BOV (Beste Ondernemers Visie) trofee als één van de drie finalisten. Op 7 december wordt bekend gemaakt welke onderneming het beste aansluit bij het thema Fast Foward.

HBL Online

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn ze actief in de gereedschapsbranche en leveren ze professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen.

Reageer op dit bericht