Nieuws

carnavalloos weekend Tilburg
Let op! Dit artikel is al 201 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnaval niet jouw ding? Zo kom je in Tilburg het weekend door!

Lopen de rillingen over jouw rug wanneer je aan confetti, carnavalsmuziek en de polonaise denkt? Dan ga je het wellicht lastig krijgen in Tilburg de komende week. Maar we denken graag met je mee, daarom hierbij wat tips voor een carnavalloos weekend!

Dansen zonder carnavalsmuziek

Er zijn genoeg plekken in Tilburg waar ze carnavalsmuziek dit weekend helemaal overslaan. We kunnen je niet beloven dat er niemand is in een carnavalsoutfit, maar op deze plaatsen hoef je zelf niet verkleed en is de muziek on point.

Vrijdag 1 maart

Zaterdag 2 maart

*geen carnavalsmuziek, verkleden niet verplicht

Zondag 3 maart

Sportieve opties

Halve finale KNVB beker: Willem II – AZ

Op de vooravond van carnaval (donderdag 28 februari) speelt Willem II de belangrijke bekerwedstrijd tegen AZ. Bij winst bemachtigen de tricolores een plaats in de finale van de KNVB beker. Een prestatie die sinds het seizoen van 2004/2005 niet meer behaald is. Meer weten? Of op de valreep nog een kaart bemachtigen? Check even dit artikel.

Tilburg Trappers – Saale Bulls Halle

Op vrijdagavond kun je in het IJssportcentrum in Stappegoor genieten van een carnavalloos weekend en lekker naar ijshockey gaan kijken. De Trappers spelen om 20.00 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Bowlen bij Dolfijn

Kijk, dat zijn de goede dingen in het leven combineren: een goede pot bowlen en lekker op pad met vrienden of familie. Het kan bij Dolfijn! Extra leuk: tot en met 3 maart vindt bij Dolfijn ook een groot internationaal bowlingtoernooi plaats. Leuk om een kijkje te nemen.

Recreatief schaatsen

Een hele koude winter hebben we (tot nu toe) niet gehad. Mocht je toch willen schaatsen, dan hebben we gelukkig de Ireen Wüstbaan nog. Daar kun je voor een paar euro al recreatief schaatsen.

Tilburgse klassiekers

En dan nog wat tips voor als je gewoon even lekker de deur uit wilt gaan, maar toch het carnavalsgedruis wilt ontwijken:

Extra tip: Ontdekstation013

Wil jij met de kids nu iets anders gaan doen tijdens de vakantie dan carnaval vieren? Ontdekstation013 is tijdens de carnavalsvakantie van 6 tot en met 10 maart elke dag geopend. Naast het standaard programma, dat te vinden is op de website, kun je tijdens de vakantie ook deelnemen aan twee extra bijzondere workshops. Bekijk even dit artikel voor meer informatie.

Reageer op dit bericht