Herfstvakantie in Tilburg: de leukste tips om eropuit te gaan

hostel roots

De herfstvakantie is begonnen en dat betekent dat veel Tilburgers deze week genieten van een weekje vrij. Zonde om thuis te blijven en daarom zetten we leuke uittips tijdens de herfstvakantie op een rijtje.

Foto: Edwin de Leeuw (013 straatjes)

Evenementen tijdens de Herfstvakantie

Festival Circolo in het Leijpark

Circusfestival Circolo is van start gegaan. Je kunt het spectaculaire festival nog de gehele herfstvakantie bezoeken. Het terrein is gratis toegankelijk en je kunt ter plekke uitkiezen welke voorstellingen je wilt bezoeken.

PaperPassion in de Koepelhal

Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander.

Halloween bij de Oliemeulen

Dierenpark De Oliemeulen staat vanaf 13 oktober volledig in het teken van Halloween. Het wordt een waar heksenparadijs vol met leuke activiteiten.

Verder in de agenda:

We hebben nog veel meer leuke activiteiten op de agenda staan.

Nog meer tips

Ook leuk: Hostel Roots en 013 Straatjes hebben een citytrip tijdens de herfstvakantie, speciaal voor gezinnen samengesteld. Je vindt meer informatie in dit artikel.

Overigens ligt de stad er prachtig bij in de herfstkleuren. Benieuwd welke plekken je zeker eens moet verzoeken voor een wandeling? Check dit artikel.

Heb jij ook leuke tips die je met mede-Tilburgers wilt delen? Laat het weten in de reacties.