Nieuws

de ijzergieterij
Let op! Dit artikel is al 1725 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De IJzergieterij opent dit weekend aan de Piushaven

Dit weekend opent De IJzergieterij aan de Piushaven, en hierbij ook het nieuwe concept Pastorie Lokaal. De IJzergieterij vormt samen met ”Villa Pastorie”, draaibrug en brugwachtershuisje een kenmerkend ensemble. Het Pastorie Lokaal is dé plek waar al het goede en meer van Villa Pastorie te koop is. 

De IJzergieterij

In de IJzergieterij zijn verschillende type Havenlofts en commerciële studio’s gebouwd. De gelukkige bewoners van deze Havenlofts zijn ondertussen al ingetrokken. In Het Pastorie Lokaal zijn al twee nieuwe concepten geopend; Zoete Moed en PIER31.

In Het Pastorie Lokaal vind je die bijzondere momenten, belevingen, herinneringen om te geven of een cadeau met verhaal uit de buurt. Dit is een ontmoetingsplaats waar passies gedeeld kunnen worden. Laat je inspireren door zomaar een cadeau, deel een verhaal, beleef het geven en zie de humor. Van garnalenkroketten, papieren servetjes tot een teckel spaarpot en van een vogellamp, rotanstoelen, brood van de speltheld tot een lekker vest. Niks is te gek voor Het Pastorie Lokaal.

Zoete Moed

Je kent Zoete Moed misschien al van de over de top cheesecakes, banenbrood en gebakjes bij TIEN, Villa Pastorie en Bank15. Van suikervrij en verantwoord tot onweerstaanbare guilty pleasures, dat vind je bij Zoete Moed. Alle taarten, lekkernijen en de pindakaas worden met de hand bereid zonder kleur- en/of smaakstoffen. Elke taart of cake heeft hier zijn eigen karakter. Vanaf nu kun je Yvette bezoeken in haar eigen bakkerij in de IJzergieterij.

PIER31

PIER31 is een interieurwinkel/atelier gespecialiseerd in functionele huisaccessoires met een knipoog. Het concept bestaat uit drie verschillende categorieën do-it-yourself-boxen, design en products/benodigdheden. Het doel is om mensen handvaten te geven zodat zij hun creativiteit kunnen uiten in hun eigen interieur. Alle producten zijn uniek en hebben een bepaalde (grappige) twist. Geen standaard wit IKEA-look-a-like-kastje binnen PIER31, maar bijzettafeltjes met bijvoorbeeld een brandblusser of hakbijl als frame.

Laat je zaterdag 18 en zondag 19 maart tijdens het openingsweekend inspireren door de mooie, originele en lekkere producten van Zoete Moed, PIER31 en Het Pastorie Lokaal aan de Piushaven.

Reageer op dit bericht