Nieuws

het verhaal van het verhaal
Let op! Dit artikel is al 534 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Verhaal van het Verhaal: een magische wereld in de Schouwburg

Jetse Batelaan is terug met een gloednieuwe familievoorstelling in de Schouwburg! Na het grote succes van Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde, komt hij nu op vrijdag 14 september 2018 met de voorstelling het Verhaal van het Verhaal.

Jetse Batelaan

Jetse studeerde aan de regieopleiding van de AHK Theaterschool. Met aansprekende titels als Pas als zaagsel krijgt een boom applausVoorstelling waarin hopelijk niets gebeurt of Een cowboy met zijn handen hoog juicht waarschijnlijk niet bouwde hij gestaag aan een opzienbarend oeuvre van voorstellingen met een filosofische inslag en een absurd komische laag – zowel voor volwassenen als voor een jong publiek.

Ook internationaal maakte hij furore; gerenommeerde festivals in binnen- en buitenland, waaronder Oerol, Het Theaterfestival, Theaterfestival Boulevard, Het New Island Festival (New York), Parc de la Villette (Parijs) en de Wiener Festwochen, hebben zijn theatervoorstellingen gepresenteerd. Als vaste gastregisseur maakte Jetse voorstellingen bij Theatergroep Max. en de mimetheatergroep Bambie. Vanaf 2009 was hij verbonden aan het Ro Theater. In 2013 maakte hij de overstap naar Theater Artemis.

Het Verhaal van het Verhaal

Deze voorstelling gaat over… tja, waar gaat het eigenlijk over? Na het grote succes van ‘Hoe de grote mensen weggingen’ is Jetse Batelaan terug met het Verhaal van het Verhaal. In deze voorstelling creëert hij een magische wereld waarin alles plots kan zinderen van verlangens en verwachtingen. Het is Raar met een grote R. Vreemd met een grote V. Maar ook Spannend met een grote S. Een familievoorstelling voor iedereen die niet gekozen is voor het schoolvoetbalteam, of juist wel!

Graag de voorstelling bijwonen? Kijk op de website van Theaters Tilburg voor meer informatie.

Reageer op dit bericht