Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het was weer TOP!

Het promoteam van Rabobank Tilburg en omstreken was weer volop aanwezig tijdens de TOP-week. Op het TOP-festival, bij de studentenverenigingen en tijdens de kroegentocht gaven ze informatie over het Rabo StudentenPakket en MyOrder en deelden ze oranje Rabo hoedjes uit.

In de speciaal gecreëerde Rabo Loungehoeken bij de studentenverenigingen Vidar, Olof, Plato en FOSST (voorheen Pendragon) konden studenten even op adem komen tijdens de drukke week. Zo ook de studenten die deelnamen aan het Purple Festival, zij konden in de speciale Hop On Hop Off bus zich laten vervoeren tussen de verschillende verenigingen.

Rabobank Tilburg en omstreken maakt het studenten niet alleen tijdens de TOP-week en het Purple Festival gemakkelijk. Tot en met 31 oktober 2013 krijgen studenten ook een mooi welkomstcadeau als ze een Rabo StudentenPakket openen bij deze bank. Namelijk een voucher ter waarde van €50,- te besteden als korting op een sportkaart van het TiU Sports Center, op de contributie van de Tilburgse studentenverenigingen Vidar, Olof of Plato of bij elektronicawebshop redcoon. Meer informatie is beschikbaar op www.tilburg.rabobank.nl.

.

Reageer op dit bericht