Nieuws

Expeditie Theater
Let op! Dit artikel is al 568 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Zuidelijk Toneel is op zoek naar jou voor Expeditie Theater #8

Ben je tussen de 14 en 19 jaar? Woon je in Brabant? En heb je een oma of opa (of iemand die deze rol in jouw leven vervult) die meedoen aan Expeditie Theater ook wel wat lijkt? Meld je dan aan en kom spelen bij Het Zuidelijk Toneel! Aanmelden kan nog tot 8 september 2018. 

Levensechte voorstelling

Tijdens Expeditie Theater werk je samen met een professionele theatermaker aan een levensechte voorstelling en leer je meer over jezelf, elkaar en het proces dat hierbij komt kijken. Dit jaar wordt er met leeftijden gespeeld. Heb je een opa of oma? Breng ze mee!

Regisseur en theatermaker Bram Jansen waagt zich dit jaar aan dit bijzondere project. Samen zoomen jullie in op de ontmoeting tussen opa’s, oma’s en hun kleinkinderen. Het publiek wordt onderdeel van een samenzijn van jonge en een tikkeltje oudere mensen, die zich verwonderen, verbazen en zich van alles afvragen. Want weet jij eigenlijk wel wat je echt weet en wat weet je er dan eigenlijk van?

In drie zondagen en de herfstvakantie maak je onder leiding van regisseur Bram Jansen een originele en bijzondere voorstelling. Op 20 en 21 oktober speel je deze in Tilburg bij Het Zuidelijk Toneel in huis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 8 september en de audities zijn op 11 september. Repetities vinden plaats op zondag 23 september, zondag 30 september, zondag 7 oktober en in de herfstvakantie van 15 t/m 21 oktober. De locatie voor dit alles is Het Zuidelijk Toneel, Ringbaan Oost 8-15 in Tilburg.

Auditie doen is gratis. Kosten voor deelname aan het proces van de voorstelling – na de auditie – bedragen 50 euro. Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden.

Reageer op dit bericht