Het Zuidelijk Toneel lanceert online voorstelling en opdrachten

Marx

De voorstelling ‘Marx’, waarbij Frank Lammers in de rol van Karl Marx duikt, was op zondag 22 maart live te zien op Facebook. Heb je de live voorstelling destijds gemist? Je kunt deze nu ook hier terugkijken!

De tournee van Marx – waarin Frank Lammers in de rol kruipt van Karl Marx- ligt stil als gevolg van het coronavirus. Zonde om dit levensverhaal, de filosofie en de ironische tragedie niet aan het publiek van Tilburg, Brabant en ver daarbuiten te tonen!

Het Zuidelijk Toneel heeft daarom samen met Omroep Tilburg een veilige manier gevonden om dit het publiek aan te bieden. Nu kun je de voorstelling lekker vanaf je bank thuis bekijken!

THEEJATER

Maar Het Zuidelijk Toneel heeft nog veel meer leuke initiatieven, waaronder THEEJATER. Interessant voor (kunst)docenten, studenten en mensen die nog een leuke bezigheid zoeken! Gewoon, gezellig alleen vanuit huis te spelen. Het Zuidelijk Toneel heeft 12 opdrachtkaarten ontwikkeld binnen de categorieën: Spelen, Kijken, Maken en Denken. Deze kaarten vind je hier. En samen met jullie maken ze graag nog VEEL meer opdrachten. 

Heb je het spel bekeken of gespeeld en heb je tips, tricks of ideeën voor crazy opdrachten? Neem dan contact op met educatie@hzt.nl. Vergeet daarnaast niet om jouw creaties te delen met #THEEJATER