Nieuws

dille & kamille
Let op! Dit artikel is al 831 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hier komt de winkel van Dille & Kamille in Tilburg

Dit najaar werd bekend dat Dille & Kamille een winkel opent in de Tilburgse binnenstad. In welk pand was toen nog onduidelijk, maar inmiddels is de locatie bekend. Vastgoedonderneming Walco geeft namelijk aan dat de winkel in het pand aan Heuvelstraat 105B komt. En mocht je dat niets zeggen: voorheen zat hier Euroland gevestigd.

Eerder spraken we met Dille & Kamille over een uitbreiding in Tilburg, toen gaven ze aan dat het er nog even niet inzat. Inmiddels is duidelijk dat ze in het vierde kwartaal naar de Tilburgse binnenstad komen. En dat is mooi nieuws voor het tweede deel van de Heuvelstraat, waar het leegstaande pand een nieuwe invulling krijgt. In deze hoek is de laatste jaren veel wisseling van de wacht geweest.

Over Dille & Kamille

De keten in huis-, tuin- en keukenspullen (ze bestaan al sinds 1974) heeft momenteel 31 winkels in Nederland en België. Dille & Kamille is de laatste tijd flink aan het uitbreiden in Noord-Brabant. Breda had er al één, in Eindhoven ging er één open en ook Den Bosch krijgt een eigen vestiging. Benieuwd naar wat ze er hebben? Check even de website en webshop.

En hier is het dus

En mocht er nu nog geen lichtje gaan branden over de locatie: dit is dus het pand rechts naast Moda Paris en links naast de voormalige Wibra, waar binnenkort de winkel Quatta weer terugkomt. Quatta zit nu tijdelijk in het pand aan de overkant. Momenteel wordt de toekomstige panden van Dille & Kamille en van buren Quatta flink onder handen genomen in opdracht van vastgoedonderneming Walco.

Reageer op dit bericht