Nieuws

Kerstcadeaus
Let op! Dit artikel is al 1306 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste acties van de week (die perfect zijn als cadeau)

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Heb je nu nog geen idee wat je iemand cadeau kan doen? Niet getreurd! In dit artikel vertellen we je namelijk wat de leukste kerstacties zijn van Tilburg.com om te geven. Wat extra leuk is – vooral voor de gever van het cadeau – is dat alle cadeaus acties zijn!

Creatief

Een origineel cadeau geven? Dat kan! Ken je iemand die erg van tekenen houdt? En kan diegene nog wat kleurpotloden gebruiken? Dan is het erg leuk om een Derwent kleurpotloden kist cadeau te geven. In de kist zitten 72 stuks in. Tot en met eind december is een kleurpotloden kist voor €99-, te verkrijgen bij Antoon de Jong.

Voor haar

De maand december is dé maand om naar de kapper te gaan. Daarom heeft Salon Très Chic een leuke aanbieding in petto. Ze geven namelijk €10-, korting op een behandeling. Het haar wordt gewassen, geknipt, gekleurd en geföhnd. Ook mag er een shampoo naar keuze uitgekozen worden om mee naar huis te nemen. Ken je iemand die dit verdiend? Geef het dan cadeau! Let wel op, de actie geldt tot en met eind december!

ICI PARIS XL geeft 25% korting op alle geuren en geurensets. Dus ben jij nog op zoek naar parfum om iemand cadeau te geven? Loop dan snel even binnen bij ICI PARIS XL en scoor een heerlijke parfum om cadeau te doen!

Voor hem

Vind je het lastig om voor je vader/vriend/broer een origineel cadeau te bedenken? Dan is een sixpack van KraftBier een aanrader! Je kunt zelf een combinatie maken van zijn favoriete KraftBieren. Erg lekker om cadeau te doen. Ook bij KADE Living verkopen ze toffe cadeaus voor mannen. Benieuwd naar de cadeaus voor de mannen? Klik dan hier!

Voor kids

Ook aan de kleintjes moet gedacht worden. Voor de cadeautjes voor de kids ga je naar Intertoys, Bart Smit, Het Zingende Nijlpaard en De Zevensprong. Rond deze periode van jaar zijn er bij deze winkels vaak aantrekkelijke acties. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze winkels!

Theater

Met theaterkaarten van het CC Jan van Besouw kun je zeker niet de mist in gaan. Geef theaterkaarten cadeau, vervolgens kan de ontvanger van de kaarten zelf een voorstelling uitzoeken. Zij beleven een leuke avond en jij beleeft geen stress als het gaat om kerstcadeaus.

Sport

Ken je iemand, misschien jijzelf wel, die in 2017 echt van plan is om die sportschool weer eens in te duiken? Dan heeft Lobby een leuke actie. Je kunt nu 16 weken lang sporten voor €19-, per week of twee keer per sporten voor €35,-. Een niet erg voor de hand liggend cadeau, maar wel cadeau waar iemand echt iets aan heeft!

Je kent vast wel iemand die vaak naar Willem II gaat maar geen seizoenskaart heeft. Ben je toevallig nog op zoek naar een cadeau voor diegene? Dan is een halve SeizoenClubCard een goed idee. Na de winterstop worden er nog acht wedstrijden gespeeld in het Koning Willem II Stadion. Zeker de moeite waard om cadeau te doen!

Uitjes

Ben je nu iemand die totaal niks geeft om kerst en liever gezellig een dagje ergens naar toe gaat met de familie? Ga dan op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag naar de Voltage. Daar hebben ze nu een actie lopen. Kom op de dagen langs en je bent de hele dag actief bezig! Natuurlijk is er ook eten en drinken wat de dag compleet maakt!

Uiteten

Ken jij iemand bij wie het zweet al uitbreekt als diegene met kerst in de keuken moet gaan staan om een heel kerstmenu in elkaar zien te flansen? Bekijk dan eens de actiepagina van Tilburg.com. Daar staan veel kerstmenu’s online die je cadeau kunt geven!

Winkelinspiratie

Ben jij na deze cadeautips nog steeds inspiratieloos? Bekijk dan de bedrijvengids voor leuke winkels en je hebt gegarandeerd inspiratie!

Reageer op dit bericht