Nieuws

hollandse glorie festival
Let op! Dit artikel is al 645 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Hollandse Glorie Festival komende zomer in Tilburg

Het Reeshofpark zal op 7 juli 2018 hele dag worden omgetoverd tot één groot muziekspektakel met meerdere podiums, vele top artiesten, entertainment en een heerlijk food pleintje tijdens het Hollandse Glorie Festival.

Hollandse Glorie Festival

Mede-organisator Q2Events is trots op het eigen festival. “Na vele jaren is het ons eindelijk gelukt en gaan wij Tilburg/Reeshof trakteren op een festival in het Reeshofpark. Wij bestaan dit jaar vijf jaar met onze indoor editie Hollandse Glorie bij Sporthal Dongewijk en dat vonden wij een goede reden voor een extra feestje in het park, haha”, aldus Niels van Q2Events. Niels kwam vijf jaar geleden met het idee voor een Hollandse Glorie indoor editie in de Reeshof. Samen met Youri van Ultrasound Productions en horecapartner Sander was de eerste editie geboren en inmiddels is het een jaarlijks terugkerend indoor evenement.

“Hollandse Glorie Festival is een droom die uitkomt voor ons en wij zijn blij dat we dit kunnen doen. Gezien de kaartverkoop die hard gaat, is het publiek nu al enthousiast en de reacties zijn veelbelovend. Wij gaan bezoekers de hele dag een unieke beleving geven met meerdere podiums in het park”.

Mainstage

De organisatie haalt vele top artiesten naar het Reeshofpark. Verwacht een spectaculaire show met mooie effecten en de beste Hollandse artiesten van dit moment op de Mainstage outdoor. Zo zal niemand minder dan Tino Martin een optreden geven en daar is de organisatie trots op dat zo’n grote naam naar de Reeshof komt. Ook Snollebollekes, John West, Jeffrey Heesen, Vinzzent, Raymon Hermans, Arjon Oostrom, Frank Smeekens, Jordy vd Boer en DJ Max Miller zijn van de partij op de Mainstage outdoor!

2e stage: Q-Music Foute Party

Een tweede podium op het festival in een grote tent en wat voor één: Q-Music Foute Party! Voor ieder wat wils op deze stage. Wie fan is van het Foute Uur van Q-Music op de radio zal hier zeker zijn eigen vermaken, want de hele dag heeft Q-Music Foute Party een eigen stage op het festival met meerdere Q-Music (radio) dj’s en Tommy Santo! Hoe fout ga jij?

Informatie & kluisjes

Het festivalterrein zal worden afgezet zodat bezoekers nog beter kunnen genieten van het festival. Ook zal er een food pleintje tussen beide podiums worden ingericht waar men gezellig en lekker kan eten. Kluisjes zijn aanwezig op het festivalterrein. Je kunt alvast jouw kluisje online bestellen via de website, je betaald geen borg en kunt het kluisje hele dag onbeperkt gebruiken met een code.

Hollandse Glorie Festival duurt van 15:00 tot 22:30 uur en toegang vanaf 18 jaar. Kaarten kosten in de voorverkoop €17,50 euro bij Jamin Heyhoef, Café Dongewijk of via de website. Aan de deur €25,00 euro, maar vol=vol.

Reageer op dit bericht