Nieuws

hollandse glorie festival

Hollandse Glorie Festival komt deze zomer groots terug in het Reeshofpark

Wil jij komende zomer genieten van een festival waar onder anderen Snollebollekes, John West, Vinzzent, Wilbert Pigmans, Party Animals, Jody Bernal, ABBA Fever en nog vele andere artiesten optreden? Op zaterdag 27 juni keert Hollandse Glorie Festival voor de derde keer terug naar het Reeshofpark. 

Vorig jaar kwamen er 4000 bezoekers op Hollandse Glorie Festival af en de reacties waren lovend. Daardoor pakt de organisatie dit jaar nog grootser uit. Met ruim 27 artiesten op het programma verdeeld over vier podiums en vele extra activiteiten staat één ding vast: het belooft een legendarische dag te worden. Er zijn nog tickets beschikbaar.

Naast de vele optredens zijn er nog veel meer activiteiten georganiseerd tijdens deze editie. Zo kun je jouw bezoek vastleggen in de Hollandse Glorie Photobooth, rondjes draaien in de zweefmolen, lekker eten op een nog groter en tevens overdekt foodplein, cocktails drinken aan de cocktailbar, een shotje pakken bij de meerder Schrobbelèrbars en genieten van extra entertainment op het terrein.

Mainstage

Natuurlijk staan de grootste namen ook dit jaar op de mainstage geprogrammeerd. Zo is dé feestact van Nederland, de Snollebollekes, de headliner. Ook kun je genieten van John West, Samantha Steenwijk, Jordy van den Boer, Django Wagner, Wesley Klein, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Vinzzent, Raymon Hermans, DJ Max Miller en Wilbert Pigmans.

Overige podia

Maar tijdens Hollandse Glorie Festival zijn er nog drie podia die de moeite meer dan waard zijn.

Foute Tent met Qmusic

Wie fan is van het foute uur op Qmusic kan hier zijn of haar hart ophalen. De hele dag door hoor je de allergrootste foute hits. Stilstaan is onmogelijk met Qmusic The Party FOUT!. Er zijn ook nog eens optredens van Jody Bernal, Zanger Kafke, Party Animals, DJ Ramo en ABBA Fever.

Schrobbelèr feestcafé

Gezellig feesten, zingen en de polonaise lopen met de leukste artiesten uit de regio. Frank Smeekens, Henry Huijsmans, Tommy Lips, Bas Hutten en DJ Gewoon Geert staan op het programma in het gezelligste café van het terrein. Uiteraard kun je hier ook een lekker Schrobbelèrke krijgen.

RBG Silent Disco

Nieuw dit jaar is de Silent Disco area. Hier kun je genieten van drie verschillende muziekstijlen waaruit je kan kiezen. Drie dj’s op drie kanalen met de muziekstijlen disco, feest en 90’s/00’s.

Kaartverkoop Hollandse Glorie Festival

Vorige maand is de kaartverkoop van Hollandse Glorie Festival begonnen en de eerste 1000 Early Bird tickets waren binnen een paar uur verkocht. Het loopt storm want ruim 50% van de kaarten is inmiddels verkocht. Zorg dus dat je tijdig kaarten aanschaft via de website of officiële voorverkoopadressen.

Het festival is toegankelijk vanaf 18 jaar en duurt van 15:00 – 23:00 uur. Meer informatie vind je op de website en op Facebook.

Reageer op dit bericht