Nieuws

hollandse glorie festival
Let op! Dit artikel is al 430 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hollandse Glorie Festival over vier weken terug in het Reeshofpark

Over vier weken zal het Reeshofpark voor de tweede keer worden omgetoverd tot het Hollandse Glorie Festival. Op zaterdg 29 juni 2019 haalt de organisatie opnieuw vele top artiesten naar Tilburg verdeeld over maar liefst drie podia. 

Vorig jaar vond de eerste editie plaats en de reacties waren overweldigend. Meer dan 3.000 bezoekers waren toen getuige en keken net als de organisatie terug op een geweldige dag. Verwacht dit jaar nog meer artiesten, grotere podia, meer foodtrucks en een nieuwe area: het Schrobbelèr feestcafé.

Mainstage

Op de mainstage kun je genieten van heel erg veel optredens. Zo zal niemand minder dan Tino Martin optreden. Maar ook Django Wagner, John West, Het Feestteam, Raymon Hermans, Zanger Kafke, Wesley Klein, Henk Dissel, Jordy van den Boer en Frank Smeekens maken hun opwachting. DJ Max Miller zorgt voor de muzikale noten tussendoor.

Verwacht verder een spectaculaire show en volop gezelligheid.

Foute Tent met Qmusic

Wie van is van het Foute Uur op Qmusic zal zich hier zeker vermaken. De hele dag geniet je namelijk van de allergrootste Foute Hits die eigenlijk best goed zijn. Artiesten als Def Rhymz, DJ Ramo en Buren van de Brandweer treden op. Natuurlijk mogen de Qmusic radio dj’s niet ontbreken.

Schrobbelèr Feestcafé

Dit jaar heeft Hollandse Glorie een nieuwe area: het Schrobbelèr Feestcafé. Je kunt hier lekker feesten en meezingen met optredens van Henry Huijsmans, DJ Gewoon Geert en DJ Tommy Santo.

Kaartverkoop gaat hard

Ondertussen zijn er veel meer kaarten dan vorig jaar verkocht en daarom raadt de organisatie aan om tijdig kaarten aan te schaffen. De reguliere kaarten zijn voor €20 verkrijgbaar via de voorverkoopadressen en www.hollandse-glorie.nl. Kluisjes zijn aanwezig op het evenement en kun je online alvast reserveren, toegang vanaf 18 jaar en het festival begint om 15:00uur en duurt tot 23:00uur. Bekijk de website voor meer informatie: www.hollandse-glorie.nl.

Reageer op dit bericht