Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 768 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hollandse Glorie komt weer naar de Reeshof met John West, Wesley Bronkhorst en veel meer

Sporthal Dongewijk in de Reeshof zal zaterdag 23 november 2019 voor de zesde keer worden omgebouwd tot één groot muziekspektakel. Gezelligheid kent geen tijd, zeker niet op Hollandse Glorie. De organisatie pakt ook dit jaar weer uit met een spectaculaire show en een vol gezellig artiestenprogramma op het podium.

Programma

“Ook dit jaar halen we weer vele top artiesten naar onze indoor editie van Hollandse Gorie,” aldus Niels namens de organisatie. “Wat te denken van zanger Wesly Bronkhorst, die onlangs een eigen uitverkocht concert gaf in AFAS Live. Maar ook met John West zal het dak eraf gaan. Hij gooit nog steeds hoge ogen met de hit ‘Alles Wat Ik Wil’. En met Het Feestteam is het altijd één groot feest, ook zij zijn er bij.” Verder zijn andere toppers als Raymon Hermans, Vinzzent en Frank Smeekens ook van de partij.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vorige maand begonnen en het gaat weer hard want meer dan 70% is nu al verkocht! Hollandse Glorie is jaarlijks volledig uitverkocht, dus mocht je nog willen gaan zorg dan dat je op tijd kaarten koopt. Kaarten kosten €17,50 in de voorverkoop bij Jamin Heyhoef, Café Dongewijk of via de website. Hollandse Glorie 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Edda Glas en Strada Motoren.

Reageer op dit bericht